Најбоље РЦ играчке за децу за 2020. годину

0

Управљање играчком на даљину развија дететове вештине оријентације у простору и концентрацију на одређени задатак, упознаје децу са техничким конструкцијама и пружа незаборавно позитивно искуство. Проналажење успешног модела није лако; постоји много фактора које треба узети у обзир. Уредници сајта „best-sr.designuspro.com“ сумирали су информације стручњака и купаца, припремивши за вас рејтинг најквалитетнијих радио-контролисаних играчака за децу за 2020. годину.

Садржај

Како одабрати играчку са радио надзором

Класа технологије дефинише радио-контролисане моделе као дечије, аматерске и професионалне. Први имају минималну функционалност и малу брзину. Погодно за малу децу. Други су већи, моћнији, бржи, за старије момке. Професионалне верзије су дизајниране за одрасле, имају максималне функције, велику брзину и велику снагу. Они су идентични оригиналној техници, свеукупно, скупи.

Критеријуми за одабир одговарају онима који се примењују на техничке уређаје. Поред тога, старост детета је важан фактор.

Радио-контролисане играчке: врсте

 • Превоз: аутомобил, цистерна, чамац, чамац, хеликоптер, авион, дизалица, багер, камион, квадрокоптер, мотоцикли, аутомобили, укључујући специјалне аутомобиле, путнички аутомобил, спортски аутомобил, баги, аутобус, ауто превозник, аутодизалица, миксер за бетон, булдожер, бумеранг, теренско возило, теренско возило, грејдер, катамаран, клизалиште, АТВ, брод, камион за дрво, летећа лопта и други. Теме су врло разнолике.
 • Робот.
 • Долл. Често у комплету са превозом. На пример, лутка на скутеру.
 • Животиње.
 • Трансформатор. Комбинује неколико врста: робот се претвара у возило и назад.

Величина

У радио-контролисаним играчкама, са повећањем величине, повећавају се функционалност, снага модела, сложеност контроле и трошкови.

Димензионалне карактеристике се одређују методом скалирања, односно односом модела и основног прототипа. На пример, међу аутомобилима је најчешћа скала од 1 до 14. То значи да је прави аутомобил 14 пута већи од играчке. Што је број већи, копија је мања.

Логично је да се на истим скалама величине играчака могу разликовати, у зависности од оригинала. Разарач, направљен на скали од 1 до 1000, испада импресивних димензија, док ће путнички аутомобил исте размере бити мален.

Који је боље купити? Мале радио-контролисане играчке су погодније код куће, а велике на улици.

Тип контроле

Њиме можете управљати путем даљинског управљача, инфрацрвеног порта, као и помоћу Блуетоотх-а или Ви-Фи-ја. Први тип уз помоћ радија је најчешћи, ИР контрола штити од сметњи, али је на јаком сунцу непоуздана, а за управљање последњег типа потребан је паметни телефон или таблет са инсталираним посебним програмом.

Важна техничка карактеристика: опсег управљања. Колеба се од 5 до 500 м. Што је већи радијус, скупља је радио-контролисана играчка.

Шта тражити? За игре у затвореном простору довољно је 50 м; на отвореном до 300 м; летећи модели су занимљивији са дометом до 500 м.

Што је инстанца сложенија, то је више радио комуникационих канала.Ово проширује могућности игре: аутомобил са шест комуникационих канала изводи разноврсније маневре од двоканалног.

Материјал

Аутомобили за најмање кориснике направљени су од пластике. У озбиљним моделима није довољно јак, па су допуњени металним елементима или у потпуности направљени од метала отпорног на ударце. Летеће играчке имају пластичну облогу од метала. Ово побољшава аеродинамику. Најскупље радио-контролисане играчке израђене су од лаганих карбонских влакана високе чврстоће.

Брзина

Зависи од снаге мотора. Шта тражити? За максималну брзину и тип мотора. На пример, чамац са електричним мотором убрзава до 50 км / х, а са мотором са унутрашњим сагоревањем до 80 км / х.

Прва врста мотора је једноставнија, тиша, еколошки прихватљивија. Препоручује се деци и почетницима. Други је тежи, копира прототип оригиналног аутомобила: производи буку, испушта издувне гасове, што је реалније могуће. Погодно за професионалце и озбиљне љубитеље РЦ играчака.

Исхрана

Што је батерија моћнија, модел се брже и дуже креће, то је занимљивије играти. Даљински управљач са различитим врстама батерија. Батерије су обично укључене у комплет, а батерије се додатно купују.

Специјални ефекти

Радио-контролисане играчке су допуњене светлом, звучним "чиповима". Поред тога, опремљени су заштитом од влаге и прашине, видео камерама, жироскопима и осталим додацима, избор је према индивидуалном укусу.

Дечије године

Радио-контролисана играчка је сложена, способна да развије велику брзину, па се препоруке стручњака своде на то да се такви модели не купују за најмању децу млађу од три године.

За дете млађе од 5 година погодни су једноставни модели машина или животиња са малим радијусом кретања: довољно је само неколико метара, шаренило играчке је важније.

У доби од 5-7 година можете одабрати сложенији дизајн. Све врсте превоза су атрактивне за дечаке. Тема: полиција, урбане службе, пољопривреда, ватрогасна кола, хитна помоћ, спасилачка служба, јавни превоз, војна и свемирска технологија, вода и ваздух. За девојчице, лутке, животиње и роботе.

За 8-10 година, велики или специјализовани аналоги претходних играчака. Популарни модели: подводни, грађевински, тркачки, пут за игре на отвореном.

За тинејџере ће одговарати реалистична опрема са богатом опремом: са видео камером, серво погоном, жироскопом. На пример, занимљиви роботи који обављају мале послове доносе кључеве.

Грешке при избору без узимања у обзир старости детета доводе до бескорисне или небезбедне куповине.

Најбоље РЦ играчке за децу за 2020. годину

Поређење многих модела открива најбољу РЦ играчку. У рејтингу постоје само јефтине копије, јер говоримо о одабиру детета чији се интереси брзо мењају, преласку на нове предмете. Просечна цена је до 4 хиљаде рубаља.

Робот трансформише 1 ТОИ Спортски аутомобил

Играчка два у једном. Робот се претвара у спортски аутомобил уз музику. Аутомобил је осветљен, трепере светла, вози се у свим правцима. Дете је одушевљено. Све укључено: даљински управљач, батерија, УСБ кабл.

Робот трансформише 1 ТОИ Спортски аутомобил

Предности:

 • Трајни материјали;
 • Оригинални дизајн;
 • Звучни и светлосни ефекти;
 • Широк спектар боја.

Мане:

 • Није идентификовано.

Монстер Труцк ВЛ Играчке А323

Радио управљани џип. Скала: 1 до 12. Погодна величина: дужина 38, ширина 27, висина 19 цм. Развија брзину до 30 км / х. Можете возити са 50 метара. Прилагођено за активну употребу на отвореном. Погон на задње точкове олакшава управљање, машина лако превазилази препреке. Играчка оправдава цену нудећи невероватне могућности. Према купцима, вреди пажљивије погледати аутомобил.

Монстер Труцк ВЛ Играчке А323

Предности:

 • Колекционарски модел;
 • Поуздан колекторски мотор;
 • Ојачана отпорност на удар;
 • Три боје;
 • Под је погодан за све услове пута;
 • Добра вредност за новац.

Мане:

 • Није идентификовано.

Преокрет за враћање аутомобила Винцарс (ДС-2017)

Светао аутомобил од 16 цм привлачи пажњу својим изгледом. Погодно за офф-роад: плажу, воду, мочвару, шуме, нема везе. Када се играте са другим аутомобилима, морате бити опрезни у сударима, а они се не плаше превртања писаће машине, масивни точкови су у стању да изводе фантастичне маневре. Такав СУВ је пријатан за вожњу, контроле су лако разумљиве. Тежина, димензије, опрема промишљени су до најситнијих детаља. Радио-контролисана играчка за промену облика интересује дечаке од 6 година.

Преокрет за враћање аутомобила Винцарс (ДС-2017)

Предности:

 • Модеран дизајн;
 • Обратити пажњу на детаљ;
 • Подноси све површине и климатске услове;
 • Ретко се квари због свог специјалног дизајна.

Мане:

 • Није идентификовано.

Миксер за бетон Доубле Еагле Мерцедес-Бенз Ароцс (Е578-003)

Предиван камион од 27 цм са функцијом миксера за бетон. Лиценцирана реалистична копија Мерцедеса у најмањим детаљима понавља оригинал. Скала 1 до 26. Максимална брзина 12 км / х. Радио контрола је доступна са 35 м. Погон на задње точкове. Поуздано се креће и код куће и на улици.

Миксер за бетон Доубле Еагле Мерцедес-Бенз Ароцс (Е578-003)

Предности:

 • Колекторски електромотор;
 • Светлосни и звучни ефекти;
 • Интуитивне контроле за дете;
 • Много позитивних критика.

Мане:

 • Није идентификовано.

Мерцедес-Бенз Ароцс камион за дрво Доубле Еагле (Е352-003)

Још један згодан човек са заштитним знаком Доубле Еагле, копијом оригиналног Мерцедес-овог носача дрва. Овај произвођач има много модела за било који предмет. Према купцима, грађевинска возила су посебно сјајна. Скала модела: 1 до 20. Дужина: 38 цм, развија брзину: 7 км / х. Опсег управљања: 30 м. Просечно време рада: 20 мин. Забавно је играти, камион се креће у свим правцима, дизалица носи терете са различитих висина.

Мерцедес-Бенз Ароцс камион за дрво Доубле Еагле (Е352-003)

Предности:

 • Електромотор типа колектора;
 • Шест контролних канала;
 • Реалистични ефекти: светлост, звук;
 • Добра способност теренског трчања, прилагођава се било којој површини пута;
 • Трајни материјали;
 • Атрактиван изглед.

Мане:

 • Није идентификовано.

Пилотаге Топ Рацер аутомобил сет # 4 (РЦ47967)

Ова комбинација два аутомобила са радио надзором одушевиће целу породицу док се такмиче у проналажењу најбољег возача, како у затвореном тако и на отвореном. Скалирање од 1 до 24. Радијус деловања 20 м. Мајстори притежу вијак испод кућишта на дасци и постижу домет до 50 м. Тркачки аутомобили су направљени од нетоксичне пластике. Изгледају крхко, али поуздани у употреби.

Пилотаге Топ Рацер аутомобил сет # 4 (РЦ47967)

Предности:

 • Спектакуларне спортске боје;
 • Испоручено у потпуности састављено, одмах спремно за трку;
 • Конзоле раде на различитим фреквенцијама без међусобног ометања;
 • Позитивне критике;
 • Атрактивна по цени.

Мане:

 • Није идентификовано.

Комплет возила БлуеСеа Танк битка (508-10)

Војна опрема. Дужина сваког резервоара је 27 цм. Контролна удаљеност: 10 м. Кретање напред, назад, десно, лево, спретни окрети. Даљински управљач у потпуности контролише процес. Фасцинантно за дечаке. Међутим, према прегледима на Интернету, играчка је занимљива и за одрасле.

Комплет возила БлуеСеа Танк битка (508-10)

Предности:

 • Трајни материјали;
 • Колективна игра;
 • Лагани звучни запис;
 • Индикатор снимка.

Мане:

 • Није идентификовано.

Интерактивни робот играчака Лонгсхоре Кстрем Ботс Агент КСТ30037

Свемирска тема. Симпатичан лик, занимљив и за дечаке и за девојчице. 50 програмабилних функција: плес, гестовање, ротирање, вожња, разговор итд. Висина: 26 цм Тежина: 1,5 кг. Одличан поклон за дете. Популарни модел у интернет продавници.

Интерактивни робот играчака Лонгсхоре Кстрем Ботс Агент КСТ30037

Предности:

 • Рецензије су најбоље: родитељи су срећни, деца су одушевљена;
 • Практична величина;
 • Леп изглед, играчка није досадна;
 • Богата функционалност;
 • Висококвалитетна пластика;
 • УСБ пуњива.

Мане:

 • Није идентификовано.

Интерактивни пас играчка Ле Ненг Тоис ЛНТ-К10

Произвођач препоручује пса за девојчице од 5 до 9 година.Међутим, дечаци ће такође волети ову забавну музичку играчку којом се управља путем радија. Она плеше, вози, лаје, изражава емоције. Може се миловати, на глави је уграђен посебан сензор. Очи су способне да покажу радост, преданост, тугу. Укључено: даљински управљач, батерије, УСБ пуњење. Висина: 26 цм. Дизајниран за кућну употребу. Радијус деловања: 10 м.

Интерактивни пас играчка Ле Ненг Тоис ЛНТ-К10

Предности:

 • Свестраност;
 • Квалитетни материјали;
 • Слатки лик;
 • Звучни и светлосни ефекти.

Мане:

 • Није идентификовано.

Лутка ЦС Играчке ЈЈ8855

На тржишту је мало радио-контролисаних лутки, али јесу, препоручују се девојчицама од 5 година и не пружају ништа мање позитивних емоција од аутомобила или хеликоптера за дечаке. Лутка на ваљцима брзо убрзава, креће се напред, назад, окреће се, седи на канапу. Видео записи се не уклањају. Висина: 32 цм, једноставан за руковање. Весели даљински управљач у облику звездице.

Лутка ЦС Играчке ЈЈ8855

Предности:

 • Леп изглед;
 • Идеја за поклон;
 • Пређите на пријатне мелодије.

Мане:

 • Није идентификовано.

Хеликоптер Сима Пхантом (С107Г)

Радио-контролисане летеће играчке су посебно популарне. Међу њима: лопта, авион, хеликоптер, квадкоптер, бумеранг, свемирски тањир. Од хеликоптера, ваздушна технологија заштитног знака Сима је ван конкуренције. Предност је у многим модификацијама. Основна верзија укључује само даљински управљач. Постоји верзија пухала са мехурићима са видео камером и другим додацима. Све Сима радио-контролисане играчке су лагане, кратког домета, али према рецензијама добро одржавају висину.

Хеликоптер Сима Пхантом (С107Г)

Предности:

 • Основа је метална, горња је пластична, ово повећава аеродинамику;
 • Поуздана конструкција;
 • Разне конфигурације, постоје прорачун, а има и најскупљих у сегменту;
 • Висока одрживост: ножеве, батерије, мотор и друге делове лако је пронаћи на продаји;
 • Светлосни звучни ефекти.

Мане:

 • Није идентификовано.

Куадцоптер ВЛ Играчке К616

Јефтина опција. Камером. Тежак је 99 г. Лети 10 минута. Удаљеност: 80 м. Није потребна регистрација. Препоручује се детету почетнику као први квадрокоптер за опште познанство: без озбиљних финансијских трошкова, али са добрим карактеристикама. Лети високо, стабилно, пружа пуно позитивних емоција.

Куадцоптер ВЛ Играчке К616

Предности:

 • Изузетан изглед;
 • Лако управљање путем радио канала;
 • Абс материјал;
 • Мала тежина;
 • Пристојне аеродинамичке перформансе;
 • Спектакуларно позадинско осветљење.

Мане:

 • Слаба камера од 0,3МП.

Летећа лопта Срећна крава 777-317

Зашто купити летећи балон? За прво упознавање са летелицом. Лопатице су скривене испод сферног оквира, тако да су заштићене од оштећења од падова и неуспешних маневара. Припремите дете за скупље сложене летеће моделе. Домет: 10 м. Време лета: 10 мин. Дужина: 20 цм. Иста је играчка са видео камером која кошта три пута више.

Летећа лопта Срећна крава 777-317

Предности:

 • Поуздан електрични мотор;
 • Заштита вијцима, лопта се тешко ломи;
 • Велики распон старости 7-14 година;
 • Може се користити и код куће и на отвореном.

Мане:

 • Није идентификовано.

Брод Миосхи Тецх Спеед-Кс24 (МТЕ1205-018)

Радио-контролисана играчка за водену забаву, дугачка 24 цм, развија брзину од 12 км / х. Можете управљати са 35 м. Маневришите брзо. Конзола је лако разумљива.

Брод Миосхи Тецх Спеед-Кс24 (МТЕ1205-018)

Предности:

 • Светао дизајн, неколико боја;
 • Практична величина;
 • Цост;
 • Сигурност: пропелери се укључују само у води.

Мане:

 • Није идентификовано.

Мини подморница подморнице Пилотаге (РЦ13508 / РЦ13509 / РЦ13510)

Радио-контролисане подводне играчке су структурно сложене, али технологија воде се производи поуздано и пружа незаборавно искуство. Чамац брзо тоне, лако плута, спретно маневрише, лепо осветљен. Дужина модела 9,5 цм. Потапање: до 4 м. Радно време: 4 мин.

Мини подморница подморнице Пилотаге (РЦ13508 / РЦ13509 / РЦ13510)

Предности:

 • Два колекторска мотора;
 • Технолошка пластика отпорна на влагу;
 • Неколико боја на избор;
 • Светлосни ефекти који одушевљавају дете.

Мане:

 • Кратко време игре.

Закључак

Приликом формирања рејтинга испоставило се да често опис радио-контролисаних играчака у интернет продавници није потпун. Ако нема назнака таквог параметра као радијус кретања или максимална брзина, тешко је проценити техничке карактеристике и направити прави избор. Савет: проучите критике, прегледе, купите моделе које су тестирали пријатељи, увежбајте преузимање и прегледајте робу пре куповине.

Ако сте купили радио-контролисане играчке описане у оцени или занимљивије моделе, реците нам о томе у коментарима.

ОСТАВИТЕ ПРЕГЛЕД

Унесите свој коментар!
Молимо унесите своје име овде

Прочитао сам услове Кориснички Уговор *