Најбоље офлајн игре за Андроид и иОС за 2020. годину

0

Савремене могућности омогућавају вам да инсталирате играчку на било коју тему свог уређаја. Ово је одличан начин да се опустите након напорног дана, одвојите се од сиве свакодневице и стрмоглаво зароните у фасцинантни свет игара. Штавише, одређене примене доприносе пумпању менталних способности особе, развијају логику, способност доношења одлука у ванредним ситуацијама, па чак и повећавају речник.

Постоје програми који раде само путем Интернета. Овај приступ може бити незгодан за кориснике, јер повезивање на мрежу није увек могуће, а трошкови саобраћаја узрокују финансијске потешкоће. У овом случају, у помоћ ће доћи игре којима није потребна Интернет веза, о њима ће бити речи у овом чланку.

Шта треба тражити

Ако нисте баш искусан корисник, онда ништа не кошта када се изгубите у разним изборима. Уредници сајта „best-sr.designuspro.com“ припремили су за вас упутства која истичу главне критеријуме за избор.

Трошкови садржаја

Постоје бесплатне и бесплатне апликације. Са плаћеним, све је јасно - њихова инсталација захтева претплату. Такви програми се често не разликују од бесплатних верзија, али међу њима можете пронаћи врло узбудљиве играчке. У сваком случају, усредсредите се на своје финансијске могућности.

У категорију бесплатних игара спадају оне апликације за чију инсталацију нисте морали да платите. Међутим, овде постоје и нијансе. На пример, програм има плаћене функције, достизање жељеног нивоа и куповина потребног инвентара такође могу захтевати плаћање, поред тога, корисник може платити разне корисне опције и додатне награде.

Жанрови

 • Акција - такве апликације одликују се великом динамиком радње, брзином акција и активним учешћем корисника.
 • Стрелац - таква играчка се такође одликује динамиком и интерактивношћу, али у овом случају главна радња се своди на активно пуцање.
 • Сласхер - према заплету играња, главни лик има велики број непријатеља које мора да неутралише, тачније, убије. Такве примене одликују неке окрутности и крваве сцене. Особама млађим од 18 година препоручује се инсталирање таквих игара.
 • Невидљива акција - динамика ове игре лежи у потреби да се непрестано сакривате и скривате. Играч никада не би требало да упада у очи својих непријатеља. Главне радње корисника своде се на тачно превазилажење свих препрека, такви програми доприносе развоју агилности играча, брзини реакција и промишљености акција.
 • Хорор - Овај жанр садржи елементе хорора. Заплет може бити разноврстан, али главни циљ је један - преживљавање. Такође, посебности играчке укључују чињеницу да се играње одвија у мрачним собама, периодично се могу појавити вриштачи који уплаше играча. Ако имате ослабљен нервни систем, не препоручујемо играње таквих програма.
 • РПГ - ако волите акционе филмове, онда ће овај жанр одговарати вашем укусу. Суштина игре се своди на управљање неколико главних ликова одједном. Сваки лик има одређени скуп вештина и способности.Тако, на пример, неко брзо трчи, неко добро пуца или контролише хеликоптер. На захтев играча, ове вештине се могу пумпати, повећати њихов ниво или стећи нове вештине.
 • Стратегија - Овај жанр је подељен на много мањих поџанрова. Главни правац таквих игара своди се на промишљеност њихових поступака, на усвајање тактички исправних одлука. Акцијске игре састоје се у прикупљању корисних ресурса, изградњи зграда и у сталним ратовима са противницима. Главни лик мора редовно пумпати потребне вештине које му омогућавају да брзо избори победе и супротстави се својим непријатељима. Ако не волите да се борите и градите, поставите себи економске стратегије. У таквим играма играч мора опремити продавницу, успоставити трговину, продају и допунити свој биланс. Све акције морају бити пажљиво промишљене, свака одлука мора бити извагана, то је неопходно за раст добити.
 • Симулатори - Циљ ових апликација је репродукција нечијег искуства. На пример, вежбање вештина пилота, возача, астронаута. Такви програми се често користе за обуку професионалаца у стварном животу. Такође, такве апликације могу репродуковати спорт - трчање, биатлон, фудбал и друге.
 • Трке су такође донекле симулатор. Такве игре ретко имају заплет, у основи су све радње сведене на потребу да се престигне противника и победи у такмичењу. Тркачки аутомобили се непрестано надограђују како би се обезбедиле редовне победе.
 • Слободни стил - такође ће се свидети љубитељима спорта. Радње у игри састоје се у захтеву да се препрека прође помоћу различитих возила: бицикла, бицикла, аутомобила, чамца. Победник је онај који је све задатке извршио у најкраћем могућем року. Такве апликације се могу играти заједно са пријатељима, што чини процес забавнијим и узбудљивијим.
 • Платформери - као што и само име говори, играч је присиљен да се креће по равној површини - платформи. Да не би изгубио, играч не би требао пасти у провалију, истовремено убијајући своје непријатеље.
 • Потрага - ове апликације комбинују акцију и слагалицу. Играч добија одређене задатке и задатке, чија имплементација захтева спретност и интелигенцију. Преношење ових задатака доводи до повећања нивоа игре и пумпања вештина главног играча.
 • Борба је, једноставно речено, борба. Лик мора победити свог противника у борби. Битка се може одвијати песницама или оружјем. Такође, главни јунак често има суперсиле које му помажу да победи у борби. Такве игре немају заплет.
 • Слагалице - на тржишту постоји пуно сличних апликација. То могу бити геометријске, математичке загонетке. Постоје и игре попут укрштеница.
 • Друштвене игре - ту спадају добро познати шах, даме и игре са картама. У таквим такмичењима играч може учествовати независно, његов противник у овом случају је вештачка интелигенција играчке. Или можете да се такмичите у вештинама са противницима на мрежи, али у овом случају је потребна Интернет веза.
 • Аркадне игре су једноставне апликације без заплета. Играч једноставно мора да прикупи ресурсе на стази са препрекама у ограниченом временском периоду.
 • Дечији садржај - ове играчке одговарају основним интересима детета. Ове апликације такође укључују разне поџанрове, у овом случају деца се једноставно воде према својим интересовањима.

Где могу да преузмем

Препоручујемо инсталирање таквих апликација из поузданих извора - Апп Сторе, Гоогле Плаи. Програме можете да преузмете са Интернета користећи независне веб локације, тамо можете пронаћи и хаковане верзије плаћених игара. Међутим, не препоручујемо употребу таквих извора, јер ризикујете да на свом гаџету ухватите опасан вирус.

Најбоље офлајн игре за Андроид и иОС за 2020. годину

Ралли Рацер ЕВО

Трке су најразноврснији жанр игре - не захтевају стратешке и логичке вештине, али добро ће доћи способност спретног маневрисања око оштрих завоја. Ова апликација плијени својим разноврсним могућностима. Ту спадају: широк избор тркачких стаза, велики избор аутомобила, могућност пумпања истих, 4 начина игре и опсежно поље за такмичења са такмичарима.

Такође, програмер је пружио прилику играчима да креирају јединствене режиме. Поред тога, креатори марљиво раде на цртању апликације, али до сада корисници нису у потпуности задовољни графичким карактеристикама апликације. Можда ће у будућности бити могуће отклонити овај недостатак. Таква играчка се вероватније препоручује искуснијим корисницима, али почетницима на стази то неће бити лако - уз сасвим једноставну контролу, неуспешни завоји ће изаћи бочно према лику.

Предности:

 • редовна ажурирања;
 • једноставна контрола;
 • физика није лоша.

Мане:

 • није најбоља графика;
 • не најреалније извођење;
 • тешко за почетнике;
 • периодично се замрзава.

БАДЛАНД

Не волите трке? Затим обратите пажњу на ову акцијско-авантуристичку игру која ће импресионирати најизбирљивијег корисника. Игра има заплет, што чини поступак још занимљивијим и узбудљивијим. Главни задатак лика је да заобиђе све замке и препреке, довршавајући задатке успут. Главно глумачко место је џунгла, цртање програма је на највишем нивоу. Контроле су једноставне, замке су занимљиве, могућности дају простор за машту. Програмери су обезбедили режим за више играча - сада можете уживати у узбудљивој авантури са својим пријатељима. Сада је јасно зашто је игра добила неколико награда и много позитивних критика.

Апликација има уграђене огласе и плаћени садржај, за Андроид су ово једине нијансе. Али власници иПхоне-а или иПад-а мораће да плате у потпуности да би инсталирали апликацију.

Предности:

 • реалистична графика;
 • узбудљив заплет;
 • много позитивних критика;
 • не пада или успорава;
 • неколико режима.

Мане:

 • за иОС плаћену инсталацију;
 • морају се платити и неки бонуси.

Зарадите да умрете 2

Игра ће обрадовати љубитеље постапокалиптичних тема. Фокус је на уништеном граду, међу рушевинама којег лутају агресивни зомбији. Као што није тешко погодити, лик мора преживети усред све ове ноћне море, за опстанак и заштиту од зомбија главни јунак је обезбеђен аутомобилом. Ауто захтева редовно пумпање, поравнавање и ажурирање техничке компоненте. Транспорт се може оштетити током борби, па га играч мора пажљиво ојачати.

Програм је добио ажурирање, које је узело у обзир грешке претходних верзија и исправило све грешке, такође побољшало перформансе.

Играч може да бира између неколико врста превоза (комби, полицијски аутомобил), низ нивоа са препрекама, могућност бесплатног надоградње аутомобила.

Предности:

 • једноставна контрола;
 • узбудљив заплет;
 • много могућности.

Мане:

 • равна графика;
 • неки корисници су пријавили грешке у апликацији.

Тхе Дарк Боок - РПГ ван мреже

За љубитеље РПГ-а ова узбудљива игра без Интернета и кеш меморије биће одличан избор. Такође је једна од предности апликације његова тежина - 150 МБ, такви параметри указују да програм не заузима пуно простора на вашем гаџету.

Игра има заплет, вреди напоменути врло узбудљиво. Главни лик представљен је у облику костура, на чију главу, тачније на лобању, непрестано пљуште непријатељи. Поред чињенице да требате чувати одбрану од непријатеља (у овом случају ће вам у помоћ доћи разно оружје), лик мора пажљиво истражити и проучити свет око себе како би пронашао мрачну књигу. Средства за одбрану од ривала имају тенденцију да се брзо покваре, па ће играчи морати да покушају да набаве своје оружје.

Програмери нису прошли поред могућности побољшања вештина лика, требало би га напумпати, створити јединствене суперсиле. Љубитељи чаробних урока такође нису стајали по страни, такве вештине пружају програмери. Нажалост, програм је дизајниран само за Андроид.

Предности:

 • интуитиван и једноставан интерфејс;
 • узбудљив заплет;
 • добра графика.

Мане:

 • неки корисници сматрају да је игра једнолична;
 • не може се инсталирати на иОС.

Бескрајно сечиво 1/2/3

Заразна гадгет игра, једна од најбољих у овом тренутку. Програмери су ово ремек-дело објавили на моћном мотору посебно за иОС. Својевремено је објављивање новог дела серије било праћено рекордима продаје, игра је имала много обожавалаца и то је сасвим оправдано.

Радња се одвија у свету фантазије где је главни лик моћни витез. Лик је у сталној борби са својим непријатељем и његовим послушницима. На крају, лик умире и замењује га његов син. Итд. Сваки круг игре карактерише очување свих извучених ресурса, тако да корисник не мора да понавља низ бескорисних радњи. Битке су комбинација разних комбинација, а компетентан распоред снаге и енергије гарантује победу у биткама. За играче је обезбеђен велики избор оружја, кацига и штитова. Опрема, као и вештине лика, морају се редовно пумпати. Без таквих акција наставак игре је немогућ.

Нажалост, тренутно су програмери уклонили читаву серију из званичне продавнице, тврдећи да је игра наџивела своју корисност. Међутим, програм можете потражити на Интернету и инсталирати га са независних ресурса. Не заборавите да је ово оптерећено последицама по ваш уређај.

Предности:

 • фасцинантна радња;
 • широк спектар опција;
 • перформансе на највишем нивоу;
 • одлична графика;
 • много обожавалаца;
 • одличан звучни запис.

Мане:

 • само иОС;
 • не може се званично преузети.

СЕНКА БОРБЕ 2

А ово је одлична опција за љубитеље борби и битака. Значајно је да је апликација доступна за све оперативне системе, инсталација не кошта ни цента, али неке куповине унутар софтвера захтевају финансијска улагања.

Предност апликације биће и присуство заплета - свет је заронио у хаос и таму, само га главни лик може спасити. Као што је планирано, требало би да се борите против злих демона и да их пошаљете право у пакао. Борбе се не воде само на песницама, корисник може да бира између широког избора опреме - од мачева до секира. Поред обичних противника, мораћете да се борите са шефовима, често битке изазивају потешкоће и потешкоће, ово чини игру све узбудљивијом. Наравно, постоји потреба за пумпањем играча, без овога је немогуће добити борбу.

Предности:

 • велики избор оружја;
 • заразна игра;
 • добра графика.

Мане:

 • борбене арене су лоше украшене;
 • игра се повремено замрзава.

ЛООП

Ако су вам досадиле стратегије на више нивоа, стрелци и борбене игре, покушајте да играте ову слагалицу. Суштина игре своди се на потребу повезивања петљи док се из њих не добије фигура датог облика.

Играње се састоји од неколико начина и различитих нивоа тежине. Упркос потреби повезивања петљи, апликација не оптерећује главу корисника, већ му, напротив, омогућава да се опусти и опушта.

Предности:

 • играње је готово бескрајно;
 • различити нивои тежине;
 • развија логику;
 • не заузима пуно простора.

Мане:

 • одсутан.

Фасцинантна радња може уронити било коју особу у ваш свет. Међутим, не заборавите да је ово само игра, не одвајајте се од стварности, живот у њој кључа и врло је занимљив.

Ако сте имали искуства са коришћењем програма описаних у оцени, напишите своје коментаре у коментарима.

ОСТАВИТЕ ПРЕГЛЕД

Унесите свој коментар!
Молимо унесите своје име овде

Прочитао сам услове Кориснички Уговор *