✔Најбољи модели вибрационих плоча за 2020. годину

0

Током радова на побољшању суседних територија или припреми за изградњу, често се користе специјализована техничка средства. Једно од таквих техничких средстава је вибрациона плоча. Треба напоменути да је таква опрема неопходна за поправке, приватну и индустријску изградњу.

Захваљујући таквом алату, набијање и збијање различитих расутих материјала врши се у кратком временском периоду. Такође, таква опрема је погодна за збијање различитих врста тла и тла.

Често се вибрационе плоче користе за прелиминарне припремне мере током полагања плочника за тротоаре, тротоара, током поправки или током изградње путева. Уредништво сајта „best-sr.designuspro.com“ припремило је за вашу пажњу рејтинг висококвалитетних, најбољих новина вибрационих плоча од 2020. године.

Чему служе ови уређаји?

Вибрационе плоче су посебне вибрационе машине које се користе за обављање послова сабијања на широком спектру материјала. Поред тога, ова грађевинска опрема је савршена за набијање различитих врста тла или тла.

Принцип рада такве опреме састоји се у вибрационим вибрацијама посебног механизма који делује директно на горњу куглу материјала. Због своје тежине и јаких вибрација, вибрационе плоче у кратком временском периоду, без употребе физичких напора руковаоца, могу да набију и компактирају опуштене, растресите површине.

Збијање и набијање материјала врши се на следећи начин: под утицајем јаких вибрација мале, ситне честице тла почињу да мењају своје место и падају. Као резултат, ниво густине доњег слоја се повећава, на самој површини се налазе веће честице, простор између којих је испуњен мањим уделом земљишног материјала.

Често се вибрационе плоче користе током асфалтирања путева, када је употреба велике грађевинске опреме у пуној величини тешка или неефикасна. Вреди напоменути да се ове грађевинске јединице непрестано користе на градилиштима.

На пример, вибрационе плоче се активно користе за збијање тла током полагања плочица за поплочавање, током поправке или изградње аутопутева и полагања железничких пруга. Захваљујући њиховој употреби, могуће је компактирање површина које садрже песак, природни камен или шљунак.

Спецификације опреме

Вибрациона плоча, као и свака друга грађевинска опрема, функционише захваљујући добро координисаном раду неколико целина, делова и механизама. Дизајн таквих уређаја састоји се од:

 1. Радна плоча.То је равно, равно дно од метала. Због транслационих вибрационих вибрација делује на материјале који су збијени или набијени.
 2. Вибратор (побуђивач вибрација). Односи се на главни механизам ове грађевинске опреме. Одговоран за процес стварања вибрација, које се доводе директно на саму плочу. У основи, вибратор је направљен у облику цилиндра. Садржи посебне осовине за уравнотежење.
 3. Оквир и мотор. Мотор је постављен на површину оквира мотора опремљеног амортизерима. Захваљујући трансмисији са клинастим ременом, ременица је повезана директно на само вратило, смештено на осовини побуђивача вибрација.
 4. Возио. То је дршка алата, захваљујући којој руковалац контролише правац свог кретања.

Вреди напоменути да неки произвођачи опремају своје моделе посебним додацима и опремом. Међутим, без обзира на конфигурацију, сви модели вибрационих плоча раде по истом принципу. Често неке јединице произвођачи опремају таквом додатном опремом као што су резервоари за воду, посебни транспортни точкови. Могу бити опремљени рукавицама за апсорпцију удара и специјалним простиркама које апсорбирају настале вибрације.

Материјал

Током производње различитих структурних елемената вибрационих плоча, по правилу се користи материјал као што је челик. То је због чињенице да има високу отпорност на јака вибрациона оптерећења. У неким уређајима тело или носач вибратора могу бити израђени од алуминијума. У производњи радне платформе користи се челик отпоран на хабање или ливено гвожђе. То је због чињенице да су ти материјали мање подложни јаком хабању.

На белешку! Приликом избора модела који је опремљен плочом од ливеног гвожђа, увек се препоручује да проверите квалитет метала пре куповине. То је због чињенице да јефтино ливено гвожђе лошег квалитета под великим оптерећењима може брзо постати напукнуто и уситњено приликом збијања густих, грубих материјала попут шљунка.

тип мотора

Електрични мотор или мотор са унутрашњим сагоревањем могу се инсталирати на таквој грађевинској опреми као што су вибрационе плоче. Апарати опремљени електричним моторима најбоље се користе за рад у затвореним просторима. То је због чињенице да се током њиховог рада не емитују издувни гасови.

Међутим, недостатак јединица које напаја електромотор је тај што имају ограничен радијус рада. Поред тога, за њихово функционисање потребно им је напајање. Треба напоменути да машине које раде на електрични погон имају знатно ниже оцене снаге у поређењу са уређајима који раде помоћу мотора са унутрашњим сагоревањем.

Најмоћније машине су оне опремљене дизел или бензинским моторима. Најпопуларнији међу већином потрошача су уређаји који раде на бензинске моторе, јер су њима лако управљати. Поред тога, такви уређаји могу активно радити у зимској сезони. Дизел је много ређи на таквој опреми. По правилу су уграђени на вибрационе плоче велике величине са великом масом.

Врсте вибрационих плоча

ВрстаТежина (кг)Опис
УлтралигхтДо 75То је грађевинска опрема аматерске класе домаћинства, која је способна за збијање тла, чија дебљина није већа од 150 мм. Савршено за једноставно уређење пејзажа, постављање стаза.
Лако75-90Они су свестрани уређаји способни за збијање слоја тла чија је дебљина око 200-250мм. Погодно за задатке полагања великих количина плочица за поплочавање. Такви уређаји се често користе током крпања површина пута.
Средњи90-140Користе се за збијање тла дебљине до 300 мм.Уређаји који припадају овој категорији не могу се користити током полагања плочица за поплочавање. По правилу се користе приликом затрпавања темеља или за сабијање слојева по слојевима, набијање основе пута.
Тешка Више од 140Машине тежине веће од 200 кг сматрају се индустријском опремом. По правилу се користе у случајевима када на градилишту постане неопходно збити велики слој земље, песка, рушевина.

Која је разлика између вибрационе плоче и вибрационог набијача

Неки корисници погрешно верују да су вибрационе плоче и вибрациони набијачи један те исти уређај. Међутим, с обзиром на функционалност и техничке карактеристике ове две различите врсте грађевинске опреме, треба напоменути да се оне међусобно разликују:

 1. Обим обављеног посла. Вибрациони набијач се користи у случајевима када постоји потреба за лаганим, некомпликованим радовима сабијања. Вибрационе плоче, у зависности од класе, могу се користити за извршавање задатака било које сложености. По правилу се таква грађевинска опрема користи у случајевима када је непрактично или немогуће користити велику набијачку опрему.
 2. Људски фактор. Оператер мора увек држати набијаче усправно.
 3. Димензије. Вибрирајуће ноге на набијачима не заузимају пуно простора, па им није потребно прво очистити радно место.

Треба напоменути да се вибрационим набијачима користе за извођење различитих радова на проблематичним, тешким местима. То је због чињенице да имају мале димензије и малу површину за набијање.

Најбољи модели вибрационих плоча за 2020. годину

Како одабрати који је уређај боље купити? Куповина вибрационе плоче треба да се заснива на задацима и циљевима који ће се извршити уз њену помоћ. Треба напоменути да модели универзалне врсте такве грађевинске опреме не постоје. На пример, за поплочавање асфалта, како би се избегла појава различитих оштећења коловоза, најбоље је купити уређаје чија маса не прелази 100 кг, додатно опремљене посебним системом влажења.

Уређаји тежине до 75 кг савршени су за полагање плочица за поплочавање. По правилу се у ове сврхе купују модели опремљени полиуретанском подлогом, који штите поплочане плочице од механичких оштећења.

Уређаји тежи од 150 кг углавном су најприкладнији за професионалце. Такви уређаји се користе током градње великих размера. Имају висок ниво продуктивности и способни су за збијање, збијање дебелих, великих слојева материјала.

Где купити, колико кошта, на шта треба пазити приликом куповине? Специјализовану грађевинску опрему као вибрирајућу плочу можете купити у специјализованим продавницама на мрежи, претходно прочитавши каталог свих производа, проучивши његове техничке карактеристике и функционалност, а затим извршивши наруџбину на мрежи.

Која је компанија боља? На тржишту грађевинских, специјализованих машина и опреме постоји велики број модела вибрационих плоча различитих произвођача. Најбољи домаћи произвођачи таквих уређаја су - Цалибре, ТСС, МИССОМ, Сплитстоне. Најбоље стране компаније специјализоване за производњу таквих уређаја су Грост, Диам, Зитрек, Импулсе.

Преглед најбољих модела на бензински погон

Аутомобили на бензински погон, због једноставности одржавања и оперативних могућности, веома су популарни међу већином потрошача. Главне предности таквих уређаја су ниска цена и усклађеност са параметрима као што су цена / квалитет. Поред тога, они су незаменљиви када је потребно сабити земљу на тешко доступном месту.

Модели са бензинским погонима могу бити опремљени четворотактним моторима и имати различите нивое снаге. Њихов просечни трошак варира између 30-60 хиљада рубаља. Међутим, вреди напоменути да на домаћем тржишту могу постојати копије, чији је трошак око 20 хиљада рубаља.

Цратон КР-ПЦ53

Односи се на модерну, јефтину опрему која је савршена за збијање тла или разних расутих материјала. Опремљен је мотором бензинског типа, због чега се често користи на градилиштима где не постоји начин за прикључивање електричног алата на мрежу. Као гориво користи се разред АИ-92.

Опремљен преклопним ручкама и специјалним транспортним точковима. Захваљујући томе, Кратон КР-ПЦ53 ​​је погодан за складиштење и лак за померање. Све компоненте ове јединице израђене су од висококвалитетног челика. За заштиту кућишта од корозије користи се посебан премаз. Додатно је опремљен сензором за уље, посебним кућиштем, које служи за заштиту погонског ремена од различитих механичких оштећења.

Снага уређаја је 2,06 кВ, мотора са унутрашњим сагоревањем 2,8 кс. дужина ђона - 495 мм, ширина - 320 мм. Индикатор силе је 8,2 кН. Укупна тежина је 53 кг. Учесталост вибрација које настају у једном минуту износи 5900. Опремљен резервоаром за гориво чија запремина износи 1,6 л.

Цратон КР-ПЦ53

Предности:

 • Трајање непрекидног рада без пуњења горивом је 4 сата;
 • Доступност (просечна цена 23.270 рубаља);
 • Присуство посебних амортизера који смањују оптерећење на мотору;
 • Ивице на дну плоче су савијене;
 • Једноставан за употребу и руковање;
 • Квалитет израде.

Мане:

 • Неки корисници примећују да овај модел ствара пуно буке током рада;
 • Није погодан за сложени рад.

Самсан ПЦ 162

Користи се за збијање мешовитог тла, шљунка и песка. Дубина збијања тла је 200 мм. Овај уређај се може користити за асфалтирање путева.

Опремљен четворотактним мотором са унутрашњим сагоревањем, 5,5 кс. Разликује се у економичној потрошњи горива. Број фреквенција вибрација је 5600 о / мин. Поред тога, опремљен је посебним везама, због чега се ниво долазних вибрација директно на саму ручку значајно смањује.

Снага овог модела је 4 кВ. Димензије ђона - 500к360 мм. Ефективна површина сабијања је 450 квадратних метара на сат. Комплетна је са резервоаром за воду и резервоаром за гориво од 3,1 литра. Тежина овог уређаја је 62 кг.

Самсан ПЦ 162

Предности:

 • То је јефтин, буџетски уређај (просечна цена - 30.140 рубаља);
 • Па пригушује вибрације које долазе на ручке;
 • Мала потрошња горива;
 • Присуство посебног заштитног кућишта;
 • Висок ниво перформанси;
 • Ручка контрола гаса;
 • Квалитет израде;
 • Функционални.

Мане:

 • Не долази са вулканском простирком, морате је купити засебно;
 • Неки корисници указују на велику тежину овог модела, па није увек згодно користити га за полагање плочица за поплочавање.

Зитрек ЦНП 330-1

Овај уређај покреће снажни бензински мотор поузданог светског произвођача Хонда. Разликује се лакоћом рада и повећаним нивоом снаге. Савршено за професионални рад, збијање слојева шљунка, тла, разних расутих материјала. Погодно за извођење радова директно у самим рововима, као и на другим тешко доступним местима. Током кретања може се контролисати уназад, на месту или напред. Опремљен посебним амортизерима који пригушују ниво пренесених вибрација.

Снага овог модела је 6,8 кВ, а четворотактни мотор има 9 кс. Димензије ђона - 820к480 мм. Површина збијања је 650 квадратних метара на сат. Дубина сабијања је 900 мм. Величина напора је 38 кН. Опремљен резервоаром за гориво запремине 5,3 литара. Укупна тежина ове јединице је 250 кг.

Зитрек ЦНП 330-1

Предности:

 • Квалитет израде;
 • Квалитет компонената;
 • Функционални;
 • Обрнута опција;
 • Радно подручје ђона;
 • Индикатор дубине збијања;
 • Једноставност рада.

Мане:

 • Високи трошкови (131.990 рубаља);
 • Ноиси;
 • Велика тежина.

Оцена најбољих, квалитетних дизел модела

Такви уређаји, на којима је инсталиран дизел мотор, имају одличне карактеристике перформанси. Треба напоменути да су тешке вибрационе плоче опремљене дизел моторима.

Поред тога, њихов трошак је много већи у поређењу са бензинским или електричним колегама. Просечна цена таквих јединица варира од 120 хиљада рубаља. Неки дизел модели могу коштати више од милион рубаља. То су најскупље вибрационе плоче. По правилу, такве уређаје користе службе путева, као и грађевинске компаније приликом извођења радова на поправци.

Зитрек ЦНП 330-3 АЕС

То је реверзибилна вибрациона плоча, која је дизајнирана за извођење путних и грађевинских радова било које сложености повезане са збијањем различитих премаза. Опремљен снажним, поузданим дизел мотором. Захваљујући томе, Зитрек ЦНП 330-3 АЕС се може користити током грађевинских радова, чак и на терену. Допуњен је пространим резервоаром од 5,5 литара за складиштење горива.

Трајање непрекидног рада без пуњења горивом је око 4 сата. Потрошња горива је 0,6 литара на сат. Захваљујући пуњивој батерији и електричном покретачу, овај уређај се лако може покренути у различитим временским условима.

Димензије ђона - 820к480 мм. Површина набијања је 650 квадратних метара на сат. Опремљен реверсом. Запремина мотора са унутрашњим сагоревањем је 406 кубних цм, а вредност улазних сила износи 38 кН. Маса апарата је 250 кг. Снага уређаја је 5,7 кВ, мотор 7,75 кс.

Зитрек ЦНП 330-3 АЕС

Предности:

 • Трајност;
 • Квалитет израде;
 • Плоча је израђена од висококвалитетног, издржљивог челика;
 • Покретљивост;
 • Једноставност и лакоћа управљања;
 • Погодно за сложени рад.

Мане:

 • Цена (134.910 рубаља);
 • Тежина;
 • Није увек доступно.

АММАНН АПР 4920 АФ-М-48-А - 2

Овај уређај је опремљен посебним вибратором са две осовине, који је због продуженог интервала сервиса у стању да створи силу високог притиска чак и када ради на тешко доступном месту. Додатно опремљен посебним бројилом сати.

Има добру управљивост и способан је да савлада чак и велике нагибе. Овај уређај се такође може користити за набијање тла на падинама (нагиб до 30%). Може бити опремљен разним додатним опцијама - продуживач плоче, вулканска подлога, електрични стартер.

Укупна тежина уређаја је 391 кг. Када се користи ширилац од 75 мм, тежина достиже 413 кг, а када се користи шириши од 150 мм, укупна тежина износи 424 кг. Дужина плоче - 450 мм. Опремљен мотором од 6,6 кВ / 9 кс. Индикатор потрошње горива је 1,6 литара на сат. Запремина резервоара за гориво је 5 литара.

АММАНН АПР 4920 АФ-М-48-А - 2

Предности:

 • Могућност инсталирања додатних опција;
 • Мала потрошња горива;
 • Квалитет израде и компоненте;
 • Могућност подешавања висине контролне ручке;
 • Могућност уградње антивибрационих простирки.

Мане:

 • Трошак (564 619 рубаља);
 • Тежина;
 • Комплетан сет (све додатне опције се купују одвојено);
 • Неки корисници примећују да је потрошња горива већа од стандардне цифре коју наводи произвођач.

ВАЦКЕР НЕУСОН ДПУ 6555ХЕАП

Овај модел немачке производње дизајниран је за полагање камена за поплочавање, набијање таквих расутих материјала као што су песак или ломљени камен. Може се користити за асфалтирање путева. Водич ручке се аутоматски склапа, што у великој мери поједностављује транспорт и смањује ризик од оштећења током кретања.

У производњи основне плоче овог уређаја коришћен је нодуларни лив високе чврстоће. Као резултат, има високу чврстоћу на лом и мало хабање.Захваљујући свом снажном дизел мотору, ВАЦКЕР НЕУСОН ДПУ 6555ХЕАП може постићи велику брзину и перформансе приликом извршавања својих задатака. Има низак ниво вибрација, што позитивно утиче на ниво удобности приликом употребе уређаја.

Опремљен мотором од 9,6 кс. Опремљен реверсом. Димензије плоче 900к600 мм. Ниво ударне силе - 65 кН. Максимална дубина збијеног тла је 650 мм. Потрошња горива за непрекидни рад износи 1,9 литара на сат. Опремљен резервоаром за складиштење горива од 6 литара. Тежина - 497 кг.

ВАЦКЕР НЕУСОН ДПУ 6555ХЕАП

Предности:

 • Квалитет израде и компоненте;
 • Поузданост и перформансе;
 • Функционални;
 • Квалитет плоче;
 • Мала потрошња горива за модел ове класе.

Мане:

 • Високи трошкови (945.000 рубаља);
 • Тежина;
 • Гарантни рок је само 1 година (за такву опрему нема довољно времена).

Оцена најпоузданијих модела са електричним погоном

Вибрационе плоче опремљене електричним погоном, у поређењу са дизелским или бензинским колегама, имају малу снагу, али су много јефтиније. За функционисање таквих јединица потребан је прикључак на електричну мрежу.

Да бисте изводили радове на местима на којима не постоји могућност повезивања на мрежу, мораћете да користите генератор. По правилу, такви уређаји се купују за полагање плочица за поплочавање и извођење једноставних радова на збијању тла. Минимални трошак таквих уређаја варира у региону од 18-20 хиљада рубаља.

ВИБРОМАСХ ВУ -11-75

Поуздана, висококвалитетна електрична вибрациона плоча, погодна за набијање, збијање растреситог тла, као и полагање плочица за поплочавање. Реч је о мобилном, економичном и компактном уређају. За управљање овом машином потребан је само један руковалац, чак и у затвореним просторима. Савршено за збијање тла у близини подрума зграда, уређење ивичњака на путевима. Такође, овај модел се често користи за постављање пешачких стаза мале ширине.

Опремљен електромотором снаге 0,55 кВ. Димензије ђона - 500к300мм. Сила је 11,3 кН. Укупна тежина апарата је 80 кг.

ВИБРОМАСХ ВУ -11-75

Предности:

 • Ниска цена (38530 рубаља);
 • Функционалност (погодна за широк спектар једноставних задатака);
 • Димензије;
 • Квалитет израде и компоненте;
 • Потплат је израђен од издржљивог челика;
 • Мала тежина.

Мане:

 • Мала снага (погодно само за једноставне задатке);
 • Неки корисници примећују да након дужег рада електромотор почиње да се јако загрева.

ИЕ-4509 А (220 В)

Компактан уређај дизајниран за збијање различитих врста растреситог тла, као и кохезивних површина пута. Савршено за аматере и професионалце. Захваљујући употреби ИЕ-4509 А, могуће је збити песак, шљунак, асфалтни бетон, изводити разне грађевинске и поправљачке активности. Погодно за задатке у затвореним просторима. За његово функционисање одговоран је електромеханички вибратор снаге 0,25 кВ.

Индикатор дубине збијања - 200 мм. Тежина уређаја је 40 кг. Ради из мреже са напоном од 220 В. Димензије плоче су 400к320 мм.

ИЕ-4509 А (220 В)

Предности:

 • Доступност (цена 27.770 рубаља);
 • Квалитет компонената;
 • Добра грађа;
 • Једноставност рада.

Мане:

 • Мале снаге;
 • Ниска продуктивност.

СХАТАЛ ПЦ-1443

Квалитетан, продуктиван, према купцима, еколошки прихватљив уређај који има низак ниво излазне буке. Може се користити за збијање тла, као и за поплочавање хладног или врућег асфалта. СХАТАЛ ПЦ-1443 се може користити чак и на малим површинама са врло тешким приступом.

Опремљен поузданим, висококвалитетним електромотором снаге 3 КС. Због тога је у стању да изврши удар на површину силом од 1400 кг.У производњи тела вибрационе плоче коришћен је високо-угљенични челик који има повећан ниво чврстоће. Због својих малих димензија, овај уређај се лако може транспортовати чак и у путничком аутомобилу. Цела конструкција тежи само 88 кг. Димензије плоче - 400к500 мм. Ударна сила - 13,7 кН. Укупни ниво продуктивности је 625 квадратних метара на сат.

СХАТАЛ ПЦ-1443

Предности:

 • Високе перформансе за јединице ове класе;
 • Поузданост;
 • Снага;
 • Компактност;
 • Мала тежина;
 • Функционалност (може се користити за обављање чак и сложених задатака).

Мане:

 • Веома високи трошкови (135.918 рубаља);
 • Нема обрнутог режима.

Преглед најпопуларнијих модела са хидрауличким погоном

Модели опремљени хидрауличким погоном имају високу поузданост и не требају посебно руковање. Једноставно речено, ход уназад и унапред се могу укључити на њима без претходног испуштања брзине на машини. Ово значајно повећава ефикасност и брзину обављеног посла. Поред тога, јединице опремљене хидрауличким погоном су много поузданије у поређењу са аналогама опремљеним механичким погоном.

ТСС - ЦП - 80

Вибрирајућа осовина се покреће, као и управљачки систем овог уређаја захваљујући хидрауличном погону. Овај уређај одликује добра окретност, чак и када обавља задатке у затвореним, малим просторима. Поред тога, ТСС - ЦП - 80 има висок ниво флотације, чак и на лепљивом, глиновитом тлу. Током збијања тла, руковалац може самостално да подешава и контролише силу удара вибрационе плоче.

Опремљен једноцилиндричним бензинским мотором са системом за ваздушно хлађење. Димензије ђона - 480к350 мм. Потрошња горива - 1,7 литара на сат. Започео са стартером са одмаком. Учесталост вибрација је 6000 у минути. Продуктивност - 650 квадратних метара на сат.

ТСС - ЦП - 80

Предности:

 • Мала тежина (80 кг);
 • Квалитет израде и компоненте;
 • Једноставне контроле;
 • Спецификације;
 • Снага;
 • Перформансе.

Мане:

 • Цена (96.949 рубаља).

ТСС-ЦП-350 електрични старт

Функционалан, продуктиван уређај направљен за тешке радне услове. Идеално за збијање засипа рова. Поред тога, овај уређај се може користити приликом обављања поправки, као и одржавања површина пута. Има добру способност терена и високу управљивост. Опремљен издржљивим висококвалитетним поклопцем који не дозвољава прашини и прљавштини да доспеју на делове јединице.

Димензије плоче - 860к485 мм. Опремљен функцијом за вожњу уназад, бензинским мотором од 13 кс. Дубина збијања достиже 900 мм. Снага уређаја је 9,4 кВ. Тежина јединице - 350 кг. Пећ је направљена од ливеног гвожђа. Индикатор потрошње горива је 3,7 л / х.

ТСС-ЦП-350 електрични старт

Предности:

 • Снага;
 • Функционалност;
 • Техничке карактеристике;
 • Једноставне контроле;
 • Поузданост и квалитет израде;
 • Може се користити за извршавање задатака повећане сложености.

Мане:

 • Цена (323074 РУБ);
 • Тежина;
 • Потрошња горива.

Упоредна табела различитих модела вибрационих плоча:

Име, описКласа вожњеТежина (кг)Димензије плоче (мм)Цена (у рубљама)
Цратон КР-ПЦ53Бензин53495к32023270
Самсан ПЦ 162Бензин62500к36030140
Зитрек ЦНП 330-1Бензин250820к480131990
Зитрек ЦНП 330-3 АЕСДизел250820к480134910
АММАНН АПР 4920 АФ-М-48-А - 2Дизел391450564619
ВАЦКЕР НЕУСОН ДПУ 6555ХЕАПДизел497900к600945000
ВИБРОМАСХ ВУ -11-75Елецтриц80500к30038530
ИЕ-4509 А (220 В)Елецтриц40400к32027770
СХАТАЛ ПЦ-1443Елецтриц88400к500135918
ТСС - ЦП - 80 Хидраулични80480к35096949
ТСС-ЦП-350 електрични стартХидраулични350860к485323074

Који су критеријуми за одабир, које грешке треба избегавати приликом избора? Вибрационе плоче су неопходна грађевинска опрема када је неопходно сабијање тла или растреситог тла, на пример, приликом подизања темеља куће. Такве јединице се често користе током густог поплочавања поплочаних плоча, поплочаних камена, поправке путева и асфалтирања.Пре свега, потребно је одабрати такав уређај, на основу тога који ће се задаци извршити уз његову помоћ.

Најоптималније решење је куповина вибрационих плоча са бензинским мотором. С обзиром да су самостални уређаји, изврсни су за већину задатака. Ако у свом свакодневном животу користите модел вибрационе плоче представљен у нашој оцени или имате било каквих питања након читања нашег чланка, поделите са нама своје мишљење у коментарима.

ОСТАВИТЕ ПРЕГЛЕД

Унесите свој коментар!
Молимо унесите своје име овде

Прочитао сам услове Кориснички Уговор *