Најбоља места за луксузне одливке и узорке парфема

0

Рад у канцеларији, пословни преговори, слободно време или путовања, у сваком случају обично нас прати бочица достојног парфема. Куповина узорака и одливака елитних мириса помоћи ће да ово партнерство буде погодно и буџетско. Уредништво сајта „best-sr.designuspro.com“ у овом чланку ће вам рећи шта су то кастинг и сонда, колика је њихова просечна цена и како одабрати интернет продавницу у којој можете извршити куповину, а да при томе не погрешите.

Шта је сонда

Узорак је увек производ компаније за производњу парфема, која је контејнер са малом количином парфемских производа. Треба напоменути да нису сви мириси доступни у узорцима, јер многе компаније не троше новац на њихово пуштање.

Поред тога, запремина представљена у узорцима, када се користи у различитим условима (на пример, у хладној сезони и лети), није увек довољна да би се разумело да ли је овај мирис погодан.

Шта су одливци парфема

Међу љубитељима и сакупљачима мириса нема оних који нису упознати са појмом отливант. Да видимо шта то значи.

Пре свега, неопходно је схватити да одливци немају никакве везе са широко распрострањеним производима „пропуха“ („на велико“), који су фалсификати познатих марки. Квалитет производа „нацрта“ прилично је сумњив.

Као што и само име говори, термин „цаст“ потиче од глагола „цаст“. Упркос дисонантном звуку, точак је оригинална парфимерија, која се из матичне бочице баца у посуду мање запремине.

Потреба за појавом таквог „паковања“ директно је повезана са потражњом потрошача, пре свега, када је у питању елитни скупи парфем. Мало је, чак и богатих људи, спремно да купи мирис на сопствену опасност и ризик, не знајући са сигурношћу да ли ће одговарати.

За решавање, укључујући и овај проблем, користе се одливци који вам омогућавају да купите малу количину парфема од интереса по одговарајућој цени и истовремено будете сигурни да је ово оригиналан мирис.

Компаније које се баве продајом одливака, парфем из велике бочице се сипа у распршиваче - бочице различите функционалности (спреј, прскање, ваљак). Распршивачи су доступни у количинама до 18 мл, што је згодно, јер вам омогућава да га увек имате са собом и освежите свој омиљени мирис. Или, у посебним случајевима, промените је, на пример, за вечерњу.

Такође се користе љубичице - посуде до 3,5 мл са штапићем (по аналогији са сондама). Најчешће се такви одливци користе за упознавање са новим мирисом или за масне и богате концентроване парфеме.

Неки људи више воле, у принципу, да користе одливке, јер купци одједном неколико луксузних парфема, купци се не стављају пред тежак избор.

Тако се могу уочити следеће предности и недостаци одливака.

Предности:

 • куповина елитних, нишних и винтаге парфема без значајних трошкова;
 • избор запремине;
 • разуман трошак.

Мане:

 • ризик од куповине парфема ниског квалитета.

Да бисте умањили овај ризик, купујте сонде и одливке само од поузданих добављача. Важно је узети у обзир да одливке праве и продају само Интернет продавнице.

Критеријуми избора

Да бисте разумели услуге које компаније је боље користити за куповину елитних мириса, потребно је утврдити карактеристике овог избора и, сходно томе, разумети на шта вреди обратити пажњу, укључујући и на веб локацији интернет продавница.

Предмет

Фирме које продају квалитетан производ имају одређену тему, у овом случају то је парфимерија или парфимерија и козметика. Не би требало да купујете у Интернет продавници која није специјализована или продаје друге производе.

Цена и лиценца

Када купујете луксузну парфимерију, немојте да вас искушавају ниске цене. Разумевање колико би могао да кошта укус који вас занима. Трошкови производње морају бити разумни. Поуздан добављач одређује цену парфема готово пропорционално цени у посебној продавници. Према томе, просечни трошак ливења или сонде је од 400 рубаља. А која опција купити је боља - свака одлука се доноси на основу властитих жеља, искуства и интереса.

Ниска цена често указује да је ово највероватније копија. Често се приликом описивања производа са ниском ценом наводи лиценца. У овом случају је ризик од стицања неоригиналног производа висок.

Ништа мање питања не би смела да покрене ни веб локација која продаје парфеме по једној цени, или у ствари постоји стална продаја мириса са попустом од 70% и већим.

Домет

Односи се на главне критеријуме. Узимајући у обзир развој друштвених мрежа, у последњим постоји велики број понуда за куповину одливака и узорака. Али, по правилу, ове групе се не разликују у богатству асортимана, за разлику од интернет продавница, у којима наручивање селективног парфема или занимљивог винтаге мириса неће изазвати потешкоће. Такође, приликом наручивања у интернет продавницама обично се нуди више опција у погледу обима капацитета за ливење, представљен је добар асортиман сонди, а често се примењују и буџетске опције - продаја остатака у бочицама.

Анализирајући асортиман, вреди обратити пажњу на бројне луксузне парфеме. Ако је ограничен или је углавном представљен лиценцираним мирисима, куповина у овој интернет продавници је упитна.

Плаћање и достава

Овај одељак веб странице интернет продавнице треба пажљиво проучити. Обратите пажњу на то кога је продавац назначио (тј. Прималац средстава). Како се врши плаћање и достава? Да ли је могуће проверити примљену робу. Важно је запамтити да се парфеми не могу вратити или заменити.

Рецензије корисника

Узимајући у обзир начин примене, постоји велика вероватноћа да ћете добити лажни одливак. Стога, пре куповине, вреди прочитати критике добављача парфема. Поруке објављене на разним тематским форумима неће бити ништа мање корисне.

Оцена квалитетних сајтова 2020. године, на којима можете купити одливке и узорке луксузне парфимерије

Као што је горе поменуто, узорковачи су независна врста производа коју производи произвођач оригиналног парфема. Одливке ручно креирају интернет продавнице које продају парфеме у сличном облику. Стога се локације које су водеће у продаји сонди и одливака с правом могу назвати најбољим произвођачима потоњих.

Узорци парфема (хттпс://пробники-духов.ру)

Позиционира се као интернет продавница оригиналних парфема и, према позитивним критикама купаца, то је тачно.Овај продавац не продаје парфем по лиценци.

Веб локација је интуитивна, па је на њој врло лако пронаћи потребне информације. Можете претраживати производе према произвођачу и категорији (мушкарци, жене и мини парфеми). Такође је могуће ставити филтер према запремини бочице (до 10 мл).

За наручивање је потребна регистрација.

Предности:

 • широк асортиман;
 • бесплатна поштарина за поруџбине преко 2.000 рубаља;
 • рок испоруке.

Мане:

 • трошак;
 • радити само на претплати.

Перфуме.РФ (хттпс: //духи.рф)

Интернет продавница послује на тржишту парфимерија од 2008. Асортиман укључује парфеме у бочицама стандардне запремине, минијатуре, узорке и одливке. Постоји могућност куповине тестера. Нове ставке ове године посебно су истакнуте.

Приликом наручивања и одабира производа нуде се разне доступне опције (у погледу количине, паковања и цене).

Предности:

 • широк асортиман;
 • брзу испоруку;
 • избор начина плаћања, укључујући готовину по пријему.

Мане:

 • неки корисници су приметили присуство питања о усклађености са условима чувања парфема.

Аромацоде.ру (хттпс://аромацоде.ру)

Интернет продавница парфимерије и козметике. Парфем је представљен категоријама парфема:

 • Женско;
 • Мушки;
 • деца.

Такође на веб локацији, унисек мириси су посебно забележени.

Погодна навигација на веб локацији и разни филтри олакшавају проналажење мириса који вас занима.

Предности:

 • широк асортиман;
 • избор начина плаћања, укључујући готовину по пријему;
 • доступност система попуста;
 • брза достава;
 • ажуриране информације о популарним моделима и новим производима;
 • сличан опис укуса.

Мане:

 • трошкови испоруке;
 • известан број корисника приметио је проблеме када су покушали да искористе предвиђене попусте.

Арома тест (хттпс://арома-тест.ру)

Продавац се позиционира као мрежни бутик елитних и селективних одливака парфимерије.

Добра навигација и садржај странице олакшаће вам избор. Ради удобности, сви мириси су подељени у категорије:

 • Женско;
 • Мушки;
 • унисек;
 • Нова година;
 • ретко.

Постоји могућност куповине наручених парфема, у неким случајевима чак и целих бочица.

Одливци су представљени у љубичастим и популарним моделима распршивача различитих величина, што поједностављује избор.

Поруџбина се врши након регистрације на сајту.

Предности:

 • добар асортиман;
 • поклони (са износом поруџбине од 1000 рубаља).

Мане:

 • захтев за минимални износ поруџбине, који се одређује у зависности од начина испоруке.

АллуреПарфум (хттпс://аллурепарфум.ру)

Интернет продавница оригиналне парфимерије која нуди добар избор одливака. Категорије парфема: мушкарци и жене. Сајт има широк спектар специјалних понуда. Одвојено, вреди напоменути могућност куповине комплета - комплета мириса одређене маркиране парфимерије у минијатури.

Постоји систем попуста приликом наручивања одливака, у зависности од обима и количине наручене робе.

Предности:

 • домет;
 • Квалитет услуге;
 • услови испоруке.

Мане:

 • Корисници нису приметили недостатке.

Беаути Депо (хттпс://беаутидепот.ру)

Интернет продавница која је већ дуги низ година укључена у рејтинг најбољих сајтова за лепоту. Компанија је основана 2008. године и тренутно комуницира са многим главним произвођачима у индустрији.

Понуђени производи су разврстани по категоријама. Постоји и филтрирање параметара производа. Резултат је прилично једноставан начин да пронађете жељени производ.

Поруџбине се путем сајта прихватају нон-стоп, седам дана у недељи. Плаћање је могуће банковним трансфером и готовином.

Предности:

 • добар асортиман;
 • прикладне цене;
 • могућност избора начина плаћања.

Мане:

 • било је случајева испоруке робе незадовољавајућег квалитета.

Парфумофф (хттпс://парфумофф.ру)

Популарна интернет продавница оригиналне парфимерије.Добро обликоване и добро лоциране информације на веб локацији, прикладна претрага, могућност проналажења мириса за било који буџет, широк спектар одливака - све ово привлачи велики број потенцијалних купаца у ову интернет продавницу. Сајт такође садржи информације о омиљеним мирисима, новим производима и хитовима ове године. Занимљиве опције се могу наћи у продаји.

Предности:

 • трошак;
 • Повратна информација;
 • брзу испоруку.

Мане:

 • примећује се мала постојаност арома.

Парфумода.ру

Достојан продавац оригиналне елитне и селективне парфимерије, коју представља истоимена веб локација (хттпс://парфумода.ру). На тржишту парфема послује од 2012. Сајт садржи винтаге, селективне и елитне мирисе како у бочицама стандардне запремине, тако и наручивањем узорка парфема од интереса. Шарени дизајн, лака навигација, претрага по теми, као и могућност филтрирања информација према потребним критеријумима, омогућава свима да куповину обављају на удобан начин: да неко проведе време у потрази за новим мирисом, а неко да брзо изврши куповину.

Предности:

 • различити начини плаћања;
 • брзу испоруку;
 • прихватљиве цене.

Мане:

 • недостатак неких марки.

Рандевоо (хттпс://рандевоо.ру)

Интернет продавница парфимерије и козметике, која послује од 2008. Једна од његових предности је рад са званичним дистрибутерима и редовним добављачима. Широк асортиман, погодно распоређен на сајту у одељке и пододељке, пружа прилику за удобан и потпун избор. Предлози за куповину минијатура, узорака, распршивача оригиналног парфема, као и продају мириса, привлаче пажњу потенцијалних купаца. Врхунац продавнице је понуда Сампле Пацкс, која вам омогућава да преслушате неколико укуса одједном у одређеној теми и, можда, чак откријете нешто ново.

Предности:

 • промотивне понуде;
 • могућност избора начина плаћања;
 • поклони из продавнице;
 • Квалитет услуге.

Мане:

 • неки купци не поштују рокове испоруке.

Арома-бутик (хттпс://ввв.арома-бутик.ру)

Продавница послује од 2009. године и представља производе познатих парфемских и козметичких брендова са гаранцијом свог квалитета. За редовне купце уведен је акумулирани бонус програм. Понуде на веб локацији покривају широк спектар производа, од јефтиних опција до врхунских мириса. Једна од предности је могућност коју продавница пружа купцу приликом испоруке робе и пре него што је плати, да отвори амбалажу ради провере квалитета.

Достава се врши у било који регион Русије на различите начине. Трошкови испоруке се лако израчунавају на веб локацији.

Предности:

 • Квалитет услуге;
 • Палета производа;
 • могућност избора начина испоруке и плаћања;
 • прикладне цене.

Мане:

 • неки купци указују на касну испоруку робе.

Значајан број компанија и појединаца ангажован је на примени ливења и узорковања. Нажалост, међу продавцима се често може наћи несавестан, испоручујући лажне. Ако имате искуства у куповини луксузних мириса у интернет продавницама, реците то читаоцима у коментарима.

ОСТАВИТЕ ПРЕГЛЕД

Унесите свој коментар!
Молимо унесите своје име овде

Прочитао сам услове Кориснички Уговор *