Најбољи ормарићи са ормарићима за 2020. годину

0

У свим спортским центрима и трговинским кућама и другим објектима постоји потреба за организовањем простора за складиштење посетилаца / запослених. Ормарићи морају испуњавати захтеве поузданости и бити у стању да имовину чувају нетакнутом. Уредништво сајта „best-sr.designuspro.com“ припремило је за вас преглед најбољих ормара с ормарићима за 2020. годину.

Метални ормари

Метални ормарићи се најчешће налазе у великим предметима због великог протока људи. Метал је поуздан и практичан. Избор у корист овог материјала одређен је његовим антивандалским карактеристикама. Будући да је у поређењу са иверицом отпорнија на оштећења.

Практично је користити такве ормариће у спортским комплексима и базенима, због чињенице да висока влажност не штети металу колико дрвету.

Предности

Позитивне карактеристике металних ормара:

 • Поузданост

Због чињенице да је фасаде и полице тешко оштетити ударцима, а пукотине и ивер на таквој површини су једноставно немогући, такви производи су поуздани.

 • Практичност

Брзо се састављају и растављају. То се може приписати додатним предностима приликом кретања.

Због чињенице да су производи направљени од метала, њихова површина се лако чисти од свих врста загађења. Због чињенице да су модели састављени, у случају квара, било који од њих може се лако заменити новим.

 • Одрживост

У производњи таквог намештаја не користе се формалдехиди, па не долази до штетних испарења. И то је апсолутно сигурно и еколошки прихватљиво.

 • Отпоран на ватру

Када смештате документе у такве ормариће, можете бити мирни, јер им високе температуре и ватра неће наштетити.

недостаци

Поред позитивних квалитета, метални производи имају и низ недостатака.

Ови укључују:

 • Хладна површина;
 • Оскудне боје.

Површина металних производа је довољно хладна, обично не изазива неугодност, али у хладној сезони је прилично приметна. Ако у соби у којој су уграђени ормарићи нема грејања, одећа ће такође бити хладна. Ово је прилично непријатно када треба да обучете хладну одећу.

Други недостатак је мали избор боја. Често у продавницама можете пронаћи само моделе у светло сивим тоновима. Ова боја се сматра универзалном и погодном за многе ентеријере. Они који нису спремни да се зауставе на овоме, сами ће морати да промене боју производа. То се лако може учинити помоћу спреја са бојом. Али ово још увек није најпријатнији бонус за такве производе.

Сорте

Постоје само две врсте металних ормара, а то су:

 • Монтажни;
 • Потпуно заварени.

Према намени, могу се разликовати следеће врсте:

 • Сушаре;
 • Дистрибуција;
 • Претплатник.

Такође имају разлике у степену заштите, због чега је пре одласка на куповину производа потребно утврдити коначну сврху куповине.

Гардеробери

Гардеробери се сматрају најпопуларнијом опцијом. Имају двоја врата и носач ципела. Изнад је полукат. Погодни су за чување одеће и шешира.Ормарић је опремљен кукама за погодније постављање ствари. Да би се одећа боље чувала и проветравала, на вратима се налазе посебни отвори који омогућавају природну вентилацију.

Ова врста ормарића се често користи у пословним зградама, као и у спортским или здравственим центрима. Неке школе такође више воле да користе овакав модел.

Носачи за ципеле

Овај модел је уска комода у којој се налази неколико полица које се могу преклопити уназад. Ове опције имају неколико одељака. Најчешћи тип који се може наћи на тржишту је одељак са 3-4 одељења.

Комбиновани

За неке, да би задовољили своје потребе, није довољан само ормарић са одређеном наменом. Због тога бирају комбиновану опцију. На пример, у спортским центрима, где поред одеће мора да се чува и опрема.

У неким случајевима купци такође требају ормар, допуњен сефом.

На продају можете наћи намештај који је направљен посебно за гаражне просторе.

Ако у продавници нисте пронашли модел који вам је потребан, увек постоји прилика да контактирате компанију која ће за вас направити производ по вашој жељи.

Врсте ормана за спортске и индустријске просторе

Постоје три врсте ормарића који се уграђују у свлачионице. То:

 • Заварени тип

Карактеристична карактеристика таквих производа је врста њихове монтаже, с обзиром да се она врши тачкастим заваривањем. Ови блокови обично имају већи ниво чврстоће и дужи радни век од осталих модела. Постављање таквих ормара одвија се у склопљеном стању, јер већ имају једноделно тело.

 • Монтажни тип

Овај тип се може транспортовати и префабриковани и растављени. Најчешће се превозе растављени, јер је то много повољније. Намештај се брзо саставља, користећи посебне елементе који долазе са комплетом. Састављање ормара је једноставно и не захтева никакве посебне вештине. Након монтаже, такав намештај се може одмах инсталирати и руковати.

 • Модуларни тип

Транспорт је само растављен. Дизајн таквих ормара представљен је одељцима који су међусобно причвршћени помоћу одвојених причвршћивача. Модуларан је због чињенице да се модули прво састављају, а затим повезују једни с другима. Модуларни системи се разликују по броју врата.

Доступни су - са двоја врата и са једним вратима.

Двокрилни ормари су погоднији за употребу, истовремено их могу користити две особе. Свака врата имају свој кључ. Иако се таква кутија може истаћи за једну особу.

Једнослојне јединице уграђују се на местима где постоји велики проток људи. Уштеде простор. Често се инсталирају у школама. Корисник ормарића има лични кључ. Сва врата морају се потпуно отворити. А они ормарићи који се уграђују у спортске центре морају имати рупе за вентилацију. Будући да ће њихово одсуство изазвати појаву плесни.

Такви ормари су опремљени полицом за ципеле и ситнице, као и шипком тако да можете удобно поставити одећу. Постоје и куке за горњу одећу. Такви производи се израђују са ојачаним дном, тако да се тамо може по потреби поставити тешка опрема.

Ормар са двоја врата има предност у томе што горњу одећу и одећу за вежбање држи одвојено.

Врата су направљена да буду издржљива да издрже тежину влажних пешкира или других предмета.

Главна сврха употребе је пажљиво складиштење ствари. Из тог разлога ствари треба уредно пресавити, без одлагања тамо сувишног смећа. У случају да су ово ормарићи за раднике, вреди обезбедити одељак за одлагање уклоњивих ципела.

Правила избора

Постоји низ фактора које треба узети у обзир да бисте изабрали одговарајуће секцијске ормаре, на пример:

 • Комбинација са основним намештајем;
 • Локација;
 • Степен заштите;
 • Димензије;
 • Нема недостатака.

Важно је узети у обзир ове критеријуме како не бисте морали заменити намештај одмах након уградње у просторију.

Оцена најбољих ормара у 2020. години

Монолитни

Практичар Стандард ЛС - 01

Трећу линију међу монолитним ормарима заузима модел Практик стандард. Овај ормар има гвоздену основу и оквир од метала.

Модел је опремљен сетом кључева, као и полицом за одлагање шешира, шипком и кукама за одећу. Врата имају отворе за вентилацију.

Такав производ се може инсталирати и у спортским клубовима и у индустријским просторијама. Такве свлачионице ће вам омогућити да избегнете неред и држите ствари у реду.

Може се уклопити у било који ентеријер, јер произвођач нуди избор од око 50 сенки на вратима.

Захваљујући њиховом дизајну, могуће је монтирати сталак од њих.

Просечни трошак је 3.100 рубаља.

кабинет практичар Стандард ЛС - 01

Предности:

 • Причвршћивање вијцима;
 • Комбинована брава са варијацијом од 2000 комбинација;
 • Вентилација;
 • Могућност замене браве са кључа на кључ;
 • Постоји полица за ципеле;
 • Избор боје врата.

Мане:

 • Није пронађен.

Ојачани практичар МЛ 01 - 30

Друга линија је модел праксе МЛ 01-30. Ово је ојачана верзија ормарића. Његов дизајн је развијен посебно за уградњу у спортске центре или индустријске просторе.

У таквом моделу могуће је чувати инвентар домаћинства без бриге о његовој сигурности.

Постоји побољшани систем вентилације. Дубина ормара је 600 мм, што омогућава безбедно постављање одеће са вешалицама тамо.

У ормарићу се налазе браве за кључеве произведене у Немачкој уз повећану сигурност. Вероватноћа да ћете налетети на исти дворац је минимална. Захваљујући побољшаном систему затварања, не постоји могућност отварања врата од удара. Могуће је причврстити неколико ормара заједно.

Просечни трошак достиже 2500 рубаља.

Практичан кабинет ојачан МЛ 01 - 30

Предности:

 • Ојачано тело;
 • Вертикални склоп;
 • Побољшани дворац;
 • Побољшана вентилација;
 • Модуларни систем омогућава распоред модела у низу;
 • Лако се поставља;
 • Можете променити отварање врата.

Мане:

 • Није идентификовано.

НОБИЛИС антивандал НЛХ - 01

На првом месту у рејтингу модуларних модела, противвандалозни ормар марке НОБИЛИС. Ово је ојачани модел направљен од метала. Омогућава одржавање ствари и предмета уредним.

Углавном се користи у спортским комплексима и у индустрији. Ормар долази са прикладним полицама за одлагање ципела и капа. Ту су и вешалица, сирене и оквир за информације. Врата имају уредне отворе кроз које се обезбеђује вентилација.

Можете одабрати нијансу која вам је потребна за намештај. Пре наношења боје, производи се испитују како би се искључио изглед чипова и пукотина током транспорта.

Дизајн има преграде који вам омогућавају брзо и удобно причвршћивање ормара. Транспорт се врши само растављен. Поред снаге и функционалности, намештај има и атрактиван дизајн.

Просечни трошак је 11.000 рубаља.

противвандалозни ормар НОБИЛИС НЛХ - 01

Предности:

 • Дебели зидови 1 мм;
 • Вентилациони систем;
 • Сет укључује полице и рогове;
 • Висок капацитет;
 • Закључавање тастатуре;

Мане:

 • Није пронађен.

Монтажни

СХРЕК-21-530

Трећу линију међу монтажним моделима заузима СХРЕК 21-530. Карактеристична карактеристика овог производа је приступачна цена и повећана трајност. Ормар је направљен од метала и има прилично једноставан дизајн за монтажу.

Ниска цена ни на који начин не утиче на квалитет производа. Савршено испуњава функционалност која му је намењена, а животни век се не разликује од скупљих производа.

Поред добре израде, намештај има и атрактиван изглед, што се може приписати предностима овог производа.То се постиже упечатљивим вратима која стварају занимљив контраст телу.

Такав занимљив дизајн омогућава њихово инсталирање у било којим просторијама, па чак и канцеларијама.

Ормар је направљен од висококвалитетног метала применом аутоматизованих процеса. због чињенице да је предња плоча намештаја потпуно заварена, чини је издржљивијом. Врата су ојачана додатним укрућењима.

Овај производ има два одељка који имају полицу за одлагање шешира. Затворено једним преклопом. И врата и кућиште имају рупе за додатну вентилацију, што омогућава складиштење чак и влажне одеће у њима.

Транспорт се врши у склопивом облику, а састављају се помоћу заковице и специјалних заковица, такође направљених од метала.

Ако је потребно, произвођач даје купцу могућност да изабере додатну полицу за ципеле или посебне браве високе сигурности.

Просечни трошак је 5400 рубаља по одељку.

ормар СХРЕК-21-530

Предности:

 • Светао дизајн;
 • Атрактиван трошак;
 • Додатна опрема;
 • Брза монтажа;
 • Побољшани систем вентилације;
 • Робустан случај.

Мане:

 • Ниједан.

СхРК-22-600

Други ред заузима модел СхРК-22-600. Састоји се од два дела и има префабриковану структуру. Саставља се прилично једноставно, помоћу заковица израђених од метала велике чврстоће.

Могуће је испоручити и склопљене и растављене.

Сваки од одељака има своју браву, која се закључава кључем. Комплет садржи пречку за одећу са могућношћу постављања на вешалице. На вратима су држачи бројева. Тело има додатни премаз отпоран на хабање који тело чини још заштићенијом од свих врста оштећења.

Просечни трошак је 5700 рубаља.

ормар СХРК-22-600

Предности:

 • Једноставно склапање конструкције;
 • Двоструки одељци;
 • Квалитетни метал;
 • Појединачне браве на одељцима.

Мане:

 • Ниједан.

МФ-4 тросекцијски

Први ред у рејтингу међу монтажним моделима дајемо тросекционом орману МФ-4. Овај модел је идеалан ако је остава довољно мала. Намештај има три дела, сваки са одвојеним крилом. Један одељак је дизајниран за чување ствари једне особе. Ако је потребно, врата су опремљена бравама. Сами ормари су направљени од иверице аустријског порекла. Дебљина панела је 16 мм.

У случају да је потребно поставити одељке у влажне просторије, могуће је користити материјале отпорне на влагу.

Просечни трошак је 13.900 рубаља.

ормар МФ-4 тросекцијски

Предности:

 • Компактност;
 • Може се користити у влажним просторијама;
 • Високе чврстоће;
 • Атрактиван изглед;
 • Дуг радни век;
 • Велики избор боја;
 • Еколошка прихватљивост.

Мане:

 • Ниједан.

Избор свлачионице није тежак ако јасно дефинишете услове употребе и број посетилаца објекта, потребну функционалност и материјале за намештај.

ОСТАВИТЕ ПРЕГЛЕД

Унесите свој коментар!
Молимо унесите своје име овде

Прочитао сам услове Кориснички Уговор *