Најбоље машине за прање веша са предњим пуњењем за 2020. годину

0

Машине за прање веша су неизоставни уређаји у сваком дому. Захваљујући њима, постељина постаје савршено чиста, а човеков живот је угоднији. Савремени модели су поуздани и издржљиви. Најпопуларније су аутоматске машине за прање веша са предњим пуњењем. Њихове заслуге су очигледне. Али, упркос томе, доношење избора није тако лако као што би могло изгледати на први поглед. Уредници сајта „best-sr.designuspro.com“ ће вам помоћи да се позабавите овим питањем. Посебно за ово, припремљен је преглед најбољих машина за прање веша са предњим пуњењем.

Предности и мане

На тржишту кућних апарата сада је представљен огроман асортиман различитих производа. Управо та чињеница врло често доводи до тога да је човеку тешко да бира.

Карактеристика машина за прање веша са предњим пуњењем је да се отвор отвор налази испред и хоризонтално отвара напред.

Карактеристика машина за прање веша са предњим пуњењем је да се отвор отвор налази испред и хоризонтално отвара напред. Главне предности таквих модела су следеће:

 1. Модели са предњим пуњењем доступни су у широком асортиману, тако да свако може одабрати најприкладнији у зависности од индивидуалних преференција и финансијских могућности.
 2. Димензије у ширини и дужини могу се одабрати различите.
 3. Лако се интегрише у кухињски намештај.
 4. Дизајн је поузданији.
 5. Процесом прања можете управљати захваљујући провидном поклопцу отвора.
 6. Одржавање и поправка таквих модела је лакше и јефтиније.

Упркос огромном броју предности, такве машине за прање веша имају одређене недостатке. Главна чињеница је да је потребан слободан простор за отварање врата. Такође, недостаци укључују чињеницу да се гумена заптивка између отвора за отвор и врата брзо троши. То доводи до цурења.

Типови машина за предње утовар

Све машине за прање са предњим пуњењем разликују се по тако важном параметру као што је дубина ормара. У зависности од овога, они су:

 1. Уска - дубина таквих модела варира од 33 до 45 цм, компактни су. Најчешће ове опције преферирају људи који живе у малим становима. Али приликом куповине таквог модела треба имати на уму да ће његов капацитет бити мали, од 3 до 3,5 кг прљавог сувог веша.
 2. Стандардно - дубина кућишта се креће од 45 до 55 цм.Такви модели су пространији од претходних. Могу истовремено да оперу 4 до 8 кг сувог, прљавог веша.
 3. Модели великих димензија су дубине кућишта, која се креће од 55 до 65 цм, док је њихов капацитет до 12 кг платна. Њихов главни недостатак је потреба за великим простором за уградњу.

Какву врсту машине за прање веша треба изабрати, свако треба самостално да одлучи, у зависности од површине стана и броја чланова породице.

Врхунски произвођачи машина за прање веша са предњим пуњењем

Данас се на тржишту кућних апарата представља широк спектар машина за прање веша. Они се разликују једни од других не само по цени, параметрима и карактеристикама, већ и по произвођачу. Тренутно су се позитивно доказале следеће компаније које, према рецензијама купаца и стручном мишљењу, производе квалитетне производе:

 1. БОСЦХ је немачка марка која већ дуго производи висококвалитетне и поуздане кућне апарате.
 2. ЛГ је корејски произвођач машина за прање веша који савршено комбинују добар квалитет и разумне трошкове.
 3. САМСУНГ је још један корејски произвођач који се током читавог периода свог постојања наметнуо само на позитивној страни. Моделе одликује функционалност, интуитиван интерфејс, добар квалитет и широк спектар.
 4. МИЕЛЕ је немачки произвођач висококвалитетних производа. При развоју модела користе се само најновије технологије. Током производње, сви делови се састављају ручно, што осигурава висок квалитет и дуг радни век.
 5. ЗАНУССИ је турски произвођач аутомобила састављених по најновијој технологији. Моделе одликују једноставност, поузданост и промишљена контрола до најситнијих детаља.
 6. ИНДЕСИТ је италијански бренд који се доказао само са најбоље стране на домаћем тржишту. Производи које производи ова компанија одликују се функционалношћу, високим квалитетом израде и издржљивошћу.
 7. БЕКО је турска компанија која већ више од једне деценије производи висококвалитетне машине за прање веша са ефикасним режимима прања, предења и сушења.
 8. СИЕМЕНС - компанија се с правом сматра једном од најбољих, јер производи производе који савршено комбинују висок квалитет и разумну цену. Монтажа машина за прање веша врши се у Италији.
 9. ЕЛЕЦТРОЛУКС је шведски произвођач кућних и кухињских апарата. Успоставио се само са најбоље стране. Под овом марком се производе машине са најосетљивијим прањем.
 10. ХОТПОИНТ-АРИСТОН је компанија која се бави производњом висококвалитетних и функционалних модела по најбољој цени.

Оцена најбољих машина за прање веша са уским предњим пуњењем

Ако је слободан простор у соби ограничен, онда највероватније стандардна машина за прање веша неће стати у собу. У овом случају, најбоље је да обратите пажњу на уске машине за прање веша.

Босцх ВЛГ 20261 ОЕ

Уска машина за прање са предњим пуњењем, упркос компактној величини, има добре показатеље оптерећења, као и релативно малу потрошњу ресурса. Поноси се одличном функционалношћу коју пружа 12 аутоматских програма. Произвођачи су модел опремили технологијама АцтивеВатер и ВариоПерфецт, функцијом одложеног старта и системом заштите од цурења АкуаСтоп, као и ВолтЦхецк системом пренапонске заштите. Све информације о прању приказују се на великом и светлом дисплеју. Максимално оптерећење је 5 кг.

Просечни трошак: 23.990 рубаља.

Босцх ВЛГ 20261 ОЕ

Предности:

 • висок квалитет;
 • функционалност;
 • разноврстан скуп система и технологија;
 • добра вредност за новац;
 • заштита од цурења.

Мане:

 • нема начина да прекинете прање и додате предмете.

ЛГ Ф-1096СД3

Компактна, тиха, стабилна и ултра модерна машина за прање веша дефинитивно заслужује само водећу позицију. Одушевиће вас изврсним техничким карактеристикама и стилским дизајном. Мали бубањ може да прими 4 кг сувог, прљавог веша, који се може опрати једним од 13 аутоматских програма. Између осталог, модел је економичан и има мало буке.

Просечни трошак: 20.781 рубаља.

ЛГ Ф-1096СД3

Предности:

 • функционалност;
 • профитабилност;
 • компактност;
 • лакоћа коришћења;
 • стилски дизајн.

Мане:

 • мали обим.

Елецтролук ПерфецтЦаре 600 ЕВ6С4Р06В

Компактна машина за прање веша одликује се не само великим капацитетом због величине, већ и економичном потрошњом ресурса. За прање веша уређај је опремљен са 14 аутоматских програма, међу којима је све што је потребно за уклањање и најтврдокорнијих мрља са одеће. Такође, модел је опремљен и прикладним екраном на којем су приказани сви постављени параметри. Ако је потребно, можете ставити дечију заштиту. Модел је допуњен тако важним функцијама као што су контрола неравнотеже и заштита од цурења. Максимално оптерећење за суво рубље је 6 кг.

Просечни трошак: 19.420 рубаља.

Елецтролук ПерфецтЦаре 600 ЕВ6С4Р06В

Предности:

 • производљивост;
 • функционалност;
 • профитабилност;
 • одличан квалитет.

Мане:

 • тихи сигнал о крају циклуса.

ЛГ ФХ-0Г6СД0

Танка машина за прање рубља опремљена је инвертерским мотором са системом директног погона. Модел се одликује високим квалитетом израде, што потврђује и гаранција произвођача за мотор која се даје на 10 година. Модел се може похвалити са 13 програма прања и функцијом одложеног старта. Можете самостално подесити потребну температуру воде, као и променити поставке испирања. Поред тога, уређај је опремљен технологијом неге са 6 покрета. Захваљујући њему више не можете да бринете о оштећењима производа, машина их пере не само висококвалитетно, већ и пажљиво. Нема потребе да бринете о чистоћи бубња, јер је произвођач за то предвидео функцију чишћења. Дечија брава неће дозволити детету да промени режим или отвори врата током рада. У ову машину можете убацити само до 4 кг сувог, прљавог веша.

Просечни трошак: 26.750 рубаља.

ЛГ ФХ-0Г6СД0

Предности:

 • тих рад;
 • висококвалитетно прање;
 • мотор претварача;
 • функционалност.

Мане:

 • није пронађен.

БЕКО ВРС 44П1 БВВ

Уска веш машина је веома тражена због доброг квалитета и ниске цене. Можете да верујете да ће овај уређај без сумње опрати веш. Модел лако подноси и најтврдокорнију прљавштину, а интуитивна контролна табла у великој мери поједностављује поступак.

Захваљујући компактној величини, ова машина за прање веша може се поставити чак и у малу собу или уградити у нишу у кухињи. Произвођачи су опремили опрему са 15 програма аутоматског прања, као и могућност самосталног избора температурног режима у распону од 20 до 90 степени. Током рада уређај не емитује гласну буку. Максимално оптерећење је 4 кг.

Просечни трошак: 11.360 рубаља.

БЕКО ВРС 44П1 БВВ

Предности:

 • прихватљива цена;
 • низак ниво буке;
 • многи програми прања;
 • јасно управљање.

Мане:

 • нема приказа;
 • мала брзина центрифуге.

Оцена најбољих стандардних машина за прање веша са предњим пуњењем

Ако соба дозвољава, онда слободно купите стандардну машину за прање веша. Данас је опсег таквих опција врло велик. Свако ће сигурно моћи да изабере најбољу опцију за себе.

Босцх ВДУ 28590

Функционална и висококвалитетна машина за прање веша опремљена је јединственим комбинованим програмом који не само да савршено чисти веш, већ га и исушује уз минимално губљење времена. Програм се укључује притиском на дугме Модел одликује сигурност дизајна, једноставност постављања, оптимизација програма, економичност и изузетна погодност.

За сигуран рад уређаја заслужни су систем заштите од цурења, као и сензори за праћење стварања пене и неравнотеже. Посебно за оне који имају малу децу у кући, произвођачи су модел опремили аутоматским системом закључавања за врата и кључеве гротла. Број програма је 14. У машину се може ставити до 10 кг сувог веша.

Просечни трошак: 89.990 рубаља.

Босцх ВДУ 28590

Предности:

 • висок квалитет;
 • тих рад;
 • функционалност;
 • сигурност;
 • једноставност подешавања;
 • погодност;
 • профитабилност.

Мане:

 • висока цена.

Елецтролук ЕВ7ВР361С

Машина за прање веша са способношћу сушења ствари постаће незаменљив помоћник у сваком дому. Машина самостално бира режим прања у зависности од врсте и густине тканине, као и тежине напуњеног веша. Уређај је опремљен многим корисним функцијама као што су СтеамЦаре, СенсиЦаре и систем ФресхСцент, који освежава одећу мирисом. Почетак прања можете одложити за 20 сати. Модел је поуздано заштићен од цурења и има контролу пене и неравнотеже, а захваљујући програму Васх & Дри, који одмах суши одећу, можете је обући одмах након прања. Током прања можете одабрати један од 14 аутоматских програма. Максимално пуњење веша је 10 кг.

Просечни трошак: 75.752 рубаља.

Елецтролук ЕВ7ВР361С

Предности:

 • висок квалитет израде;
 • трајност;
 • функционалност;
 • свестраност;
 • јасно управљање.

Мане:

 • висока цена.

Сиеменс ВС12Т540ОЕ

Веш машина са технологијом уклањања мрља и иновативним мотором гарантује беспрекорно прање одеће дуги низ година. Модел одликује интуитивна и брза контрола. Све опције су истакнуте на светлом екрану и бирају се једним лаганим притиском. Поноси се мотором без четкица који нежно и нежно окреће бубањ за нежно прање.

Произвођачи нису заборавили на изглед машине. Њен дизајн је модеран и модеран, што се савршено уклапа у сваки савремени ентеријер. Број аутоматских програма је 14, класа енергетске ефикасности А +++. Максимална количина запрљаног сувог веша која се може ставити у овај модел је 7 кг.

Просечни трошак: 38.210 рубаља.

Сиеменс ВС12Т540ОЕ

Предности:

 • профитабилност;
 • тих рад;
 • брава за децу;
 • контрола пене и неравнотеже;
 • контрола цурења;
 • функционалност;
 • присуство стилске унутрашње ЛЕД осветљености бубња.

Мане:

 • висока цена.

Самсунг ВВ70Р62ЛАТВ

Машина за прање веша са предњим пуњењем може истовремено да очисти до 7 кг сувог веша, уз истовремено трошење најмање 42 литра воде. Модел припада врло економичној техници, што је неспорна предност. Опремљен са 14 аутоматских програма, међу којима је и еколошко, нежно и брзо прање. Ту је и функција интензивног намакања, лаганог пеглања и супер испирања.

Машина за прање веша опремљена је висококвалитетним инвертерским мотором, керамичким грејним елементом, заштитом од цурења и напона. Још једна неспорна предност је присуство додатних врата, захваљујући којима увек можете додати било коју заборављену ствар, чак и током прања.

Просечни трошак: 38.942 рубаља.

Самсунг ВВ70Р62ЛАТВ

Предности:

 • низак ниво буке;
 • висок квалитет свих елемената;
 • мобилна дијагностика;
 • функционалност;
 • висококвалитетно прање;
 • профитабилност.

Мане:

 • висока цена.

ЛГ Ф-10Б8МД

Једна од најтраженијих и најјефтинијих машина за прање веша са предњим пуњењем. Упркос својој цени, модел има прилично добре карактеристике. Опремљен мотором претварача и мобилном дијагностичком функцијом. Корисник има 13 програма аутоматског прања, захваљујући којима ће веш увек бити чист. Генерално, машина се одликује високим квалитетом прања, економичношћу и функционалношћу. Максимално оптерећење је 5,5 кг.

Просечни трошак: 19391 рубаља.

ЛГ Ф-10Б8МД

Предности:

 • одличан квалитет прања;
 • профитабилност;
 • функционалност;
 • развијена услуга;
 • ниска цена.

Мане:

 • приликом куцања и пражњења воде, машина испушта гласне звукове.

Избор машине за прање веша је веома тежак задатак, с обзиром да се таква опрема купује ни једну годину, а свако од нас жели да не само да пере ствари висококвалитетно, већ и дуго служи верно. Да би техника испунила очекивања, морате одговорно приступити њеном избору и узети у обзир све нијансе, као и сопствене финансијске могућности. Надамо се да ће наш чланак проширити ваше знање о машинама за прање веша са предњим утоваром и помоћи вам да направите прави избор.

Ако имате искуства у одабиру кућних апарата представљених у нашој оцени или више волите друге моделе, поделите своје искуство у коментарима.

ОСТАВИТЕ ПРЕГЛЕД

Унесите свој коментар!
Молимо унесите своје име овде

Прочитао сам услове Кориснички Уговор *