Најбоље уграђене машине за прање рубља за 2020

0

Уграђена машина за прање веша олакшаће живот свима. Појавиће се додатни простор који можете користити за своје потребе. Такође, уређај ће се уклопити у било који дизајн, а на буку током предења можете заборавити. Међутим, на тржишту постоје хиљаде модела, сваки са различитим дизајном и функционалношћу. Стога се особа губи у избору и не зна шта да купи. Уредништво сајта „best-sr.designuspro.com“ припремило је за вас рејтинг најбољих уграђених машина за прање веша испод радне површине за 2020. годину.

Како одабрати праву опцију?

Да не бисте погрешили приликом куповине уграђене машине за прање веша, важно је усредсредити се на 4 главна фактора. Тада ће особа купити уређај који ће јој бити користан. Главни параметри:

 • Енергетска класа. Ово је важан параметар, захваљујући којем особа разуме колико електричне енергије модел потроши на прање једног килограма веша. У овом случају су предност машине које имају класу "А +++" (троше електричну енергију - 0,12-0,15 кВ / х), али њихов трошак ће бити већи.
 • Метода контроле. Укупно постоје две врсте: механичка и електронска. У првој верзији уређај има посебне ручке (обично их има 3 или 4), захваљујући њима је процес постављен и регулисан. На моделима са електронским екраном подешавање се врши додиром, што се свиђа већини корисника. Међутим, трошак таквих уређаја је 2 пута већи.
 • Пространост. Овај параметар вам омогућава да сазнате колико килограма веша може да стане у машину за прање веша. Често је вредност: од 3,5 кг до 7 кг. Када купује уређај дубине 54 цм, особа може истовремено да опере до 7 кг веша.
 • Функционалност. Ако вам треба јефтин модел, онда ову тачку можете прескочити; стандардни уређаји имају све важне додатне функције. Међутим, ако човеку треба више, онда мора бити спреман да преплати неколико хиљада. Тада ће добити уграђену машину за прање веша са функцијом сушења и режимом одложеног покретања итд.

Пре куповине уграђене јединице, требало би да прегледате популарне моделе. На крају крајева, аутомобиле висококвалитетних произвођача одликују добра опрема, техничке карактеристике и перформансе.

ТОП-8 уграђених машина за прање веша од јефтиних до скупих

Веиссгауфф ВМИ 6128Д

Овај уграђени модел са предњим утоварним типом постаће помоћник током кућних послова. Стане до 8 кг, што вам омогућава да оперете велику количину без бриге о квалитету. Због чињенице да се модел налази у средњем сегменту цена, нема много додатних функција. На пример, режим сушења није доступан у овој јединици.

Контрола је електронска, па ће кориснику требати минимално време за покретање аутомобила. Дигитални дисплеј ће показати колико је времена остало до краја прања.

Димензије уређаја су 59,5 × 53,2 × 82,5 цм. Максимална висина за уграђивање је 82,5 цм. Машина је доступна само у белој боји. Велики плус овог модела је класа потрошње: А ++. Ефикасност прања није толико висока у средњем сегменту, а режим центрифуге ради лошије него код скупих колега. Дакле, максимална брзина ротације је 1200 о / мин.Постоји независна контрола брзине, не можете отказати предење.

У сигурносном смислу, овај уређај се носи са 5. Има сву потребну заштиту од цурења воде, могућност блокирања уређаја од случајног притискања (функција функције Цхилд Лоцк), контролу дисбаланса и нивоа пене.

Машина за прање веша има 16 програма; ту је и прање свиле, нежних тканина, вуне, било које одеће итд. Као недостатак, многи примећују недостатак додатног утовара постељине.

Поред 16 режима рада, машина за прање веша има и тајмер одлагања до 24 сата, што ће вам омогућити да машину покренете у било ком тренутку. Постоји режим брзог прања који траје 15 минута, као и одељак за течни прах и избор температуре прања. Резервоар је направљен од пластике. Гаранција произвођача - 1 година.

Просечни трошак је 26.000 рубаља.

Веиссгауфф ВМИ 6128Д

Предности:

 • Пространост;
 • 16 програма;
 • Функционални;
 • Сигурност;
 • Трошак.

Мане:

 • Бука током предења.

Индесит БИ ВМИЛ 71252

Квалитетан модел који ће својим присуством украсити ваш дом. Начин утовара је фронтални. Максимална тежина веша је 7 кг. Не постоји функција сушења. Управљање је електронско. Димензије - 60к54к82 цм, са тежином од 64 кг. Доступно само у лаганој нијанси.

Као и претходни модел, овај уређај је економичан, али је ефикасност центрифуге лоша. Дакле, брзина ротације не прелази 1200 о / мин, особа самостално бира брзину или може отказати окретање.

Велики недостатак машине за прање веша је недостатак пуне заштите од цурења, па је након прања важно затворити славину за воду. У супротном се повећава ризик од ванредне ситуације. Поред тога, нема заштите од деце, па уређај можда неће бити погодан за породицу са малим дететом. Присутна је контрола пене и неравнотеже.

Уређај има 16 врста програма, постоји прање осетљивих ствари, економичан режим, чишћење вуне итд.

Индесит БИ ВМИЛ 71252 постоји тајмер за кашњење до 24 сата, материјал резервоара је пластика. Током прања, максимални звук је 54 дБ, током центрифуге - 72 дБ. Такође је могуће самостално контролисати температуру. Гарантни рок је 1 година.

Просечна цена: од 26 хиљада до 32 хиљаде рубаља.

Индесит БИ ВМИЛ 71252

Предности:

 • Перформансе;
 • Додатне функције;
 • Бука током прања;
 • Интелигентна контрола;
 • Димензије.

Мане:

 • Нема заштите од цурења;
 • Бучна операција предења.

Цанди ЦБВМ 914ДВ-07

За људе који траже приступачан уређај са одличном функционалношћу, али уз најниже трошкове, ова опција је најпожељнија. Дакле, максимално пуњење веша у овој машини је 9 кг. То ће вам омогућити да оперете постељину у једном потезу. Ту је информативни дигитални дисплеј, контрола - додир. Машина за прање веша заузима најмање простора, јер су њене димензије 60к54к82 цм. Максимална висина за уграђивање је 83 цм, тако да се лако може инсталирати у кухињи. Продаје се само у белој боји.

Велика предност овог модела је мала потрошња енергије од само 0,15 кВх / кг (класа А +++). Истовремено, ефикасност прања је А, центрифуга, као и у претходним моделима, је Б. Максимална брзина ротације бубња је 1400 о / мин. Поред тога, центрифуга се може зауставити у било ком тренутку или подесити на оптималну брзину. Током читаве операције троши 57 литара воде.

Велики недостатак овог уређаја је недостатак заштите од цурења. У свему осталом, уређај је потпуно сигуран.

Укупно постоји 15 програма, међутим има их довољно за лако и еколошки прање. Ово друго је постало могуће захваљујући режиму „Биоензимска фаза“, где се током рада користе само биолошки детерџенти. Постоје и посебни програми: директно убризгавање, прање дечије одеће, економично итд.

Постоји прикладан тајмер с могућношћу одлагања прања до 24 сата. Максимални ниво буке током центрифуге је 76 дБ, па је током овог режима боље напустити просторију у којој је инсталирана машина. Пречник врата за утовар је 35 цм. На крају рада уређај емитује посебан звук. Гаранција годину дана.

Просечни трошак: од 25 хиљада до 30 хиљада рубаља.

Цанди ЦБВМ 914ДВ-07

Предности:

 • Добре перформансе;
 • Прихватљива цена;
 • Профитабилност;
 • Постоји контрола преко НФЦ-а;
 • Пространост.

Мане:

 • Нема заштите од могућег цурења;
 • Дизајн;
 • Бука.

Ханса ВХЕ1206БИ

Добра уграђена машина за прање веша за стандардну употребу. Уређај правилно ради са оптерећењем до 6 кг. Нема сушења. Метода управљања је електронска, постоји посебан дигитални дисплеј. Захваљујући њему, корисник надгледа тренутни статус и преостало радно време.

Димензије овог модела су: 60к54к83 цм, са тежином од 57 кг. Продаје се само у белој боји.

Потрошња енергије - А ++. Ефикасност прања и центрифуге на стандардном нивоу: А, односно Б. Максимална брзина бубња је 1200 о / мин. Постоји контрола ротације и заустављање рада.

Постоје делимична заштита од цурења, заштита од деце, контрола пене и неравнотеже.

16 програма омогућит ће вам прање готово сваког материјала, чак и захтјевног попут вуне. Поред тога, већина корисника цени режим „уклањања мрља“, који ће одећи дати другу шансу.

Постоје тајмер (до 24 сата) и одељак за течни прах. Отвор за утовар се отвара за 180 степени, његов пречник је - 30 цм. За погодан рад, уређај има контролу температуре и сигнал упозорења. Постоји и функција „Мој програм“. Минимални радни век је 7 година. Гаранција је 12 месеци.

Просечни трошак је 33.000 рубаља.

Ханса ВХЕ1206БИ

Предности:

 • Добра функционалност;
 • Савршено се уклапа у дизајн;
 • Погодно управљање;
 • Тихи рад;
 • Заштита од цурења.

Мане:

 • Није пронађен.

Хотпоинт-Аристон БИ ВМХЛ 71283

Одличан производ популарног пољског произвођача који ће „сиво“ прање претворити у омиљену активност. Уређај можете да поставите као обичну самостојећу машину за писање или испод стола да бисте добили корисни простор. Максимално оптерећење од 7 кг омогућиће вам да оперете 5 комплета постељине једним потезом. Уређај се контролише електронски. Са тежином од 64 кг, димензије уређаја су 60к55к82 цм.

Поред тога, већина корисника високо оцењује економију производа. Потрошња електричне енергије је 0,13 кВ * х / кг. Брзина ротације бубња у режиму предења достиже 1200 о / мин. Постоји заустављање и избор режима оптималне брзине.

За додатну сигурност, произвођач је инсталирао потпуну заштиту од цурења воде и заштиту за децу.

Функционалност машине за прање веша направљена је на стандардном нивоу (укупно постоји 16 програма). Из посебних режима можете одабрати прање вуне, уклањање мрља за 30 минута итд. Нема додатног терета за веш.

Постоји тајмер до 9 сати и избор температуре прања. Такође на крају рада постоји звучно обавештење. 1 година гаранције.

Просечна цена је 42.000 рубаља.

Хотпоинт-Аристон БИ ВМХЛ 71283

Предности:

 • Вибрације практично нема;
 • Тихи рад;
 • 16 режима;
 • Разред - А +++;
 • Режим самочишћења.

Мане:

 • Нема индикатора времена.

Зигмунд & Схтаин БВМ 01.0814 В

Одличан уграђени модел који је погодан за често прање. Утовар постељине - фронтални, максимална тежина - 8 кг. Контрола - електронска са дигиталним дисплејем, ради удобности постоји плаво позадинско осветљење. Димензије уређаја су 60к55к82 цм, што вам омогућава да поставите уређај под било коју плочу стола. Машина за веш се продаје у белој боји.

Енергетска класа - А +++, која ће човеку омогућити уштеду на електричној енергији. Максимална брзина ротације бубњева током предења је 1400 о / мин. Постоји погодна функција отказивања и самоконтроле обртаја.

Постоји пуна заштита од цурења воде, стога, остављајући славину за напајање отвореном, не можете бринути о опреми. Погодно за употребу у стану са малом децом. Поред тога, обезбеђена је контрола неравнотеже, што ће у великој мери смањити буку и вибрације.

Машина има 15 програма, тако да се готово сваки производ може опрати.Постоји и режим „против гужвања“, који, иако не уклања све наборе, али захваљујући њему постаће лакше пеглати.

Тајмер са кашњењем од 19 сати омогућиће вам да заложите ствари ујутру, одете на посао и вратите се кући да их обесите. Пречник врата за утовар је 30 цм. Максимални ниво буке достиже 75 дБ.

Просечна цена - 54.000 рубаља.

Зигмунд & Схтаин БВМ 01.0814 В

Предности:

 • Добро се носи са прљавштином;
 • Вртање високог квалитета;
 • Погодна употреба;
 • Вредност за новац.

Мане:

 • Није пронађен.

Елецтролук ЕВ7Ф3Р48СИ

Машина средње класе која ће изненадити корисника својим тихим радом. У уређај можете безбедно убацити до 8 кг сувог веша. Не постоји режим сушења. Управљање - интелигентно са дигиталним дисплејем. Стандардне димензије: 60к54к82 цм, са тежином од 82 кг.

Као и претходни модел, уређај добро обавља посао уштеде електричне енергије. Брзина предења током предења је 1400 о / мин, са нивоом буке од 68 дБ, што се сматра добрим показатељем. Поред тога, практично нема вибрација. Због тога машина неће узроковати нелагодност током рада.

Потпуна заштита од цурења воде одржаваће подове у стану сигурним. Дакле, ако особа заборави да прекине проток и остави да се одмори, проблеми са машином и даље неће настати. Заштита од деце омогућиће вам употребу уређаја у стану или кући са малом децом. Контрола нивоа пене зауставиће машину у право време.

Постоји 14 корисних програма, укључујући способност прања свиле и вуне. Посебан режим ће омогућити особи да уклони мрље са беле одеће које се тешко уклањају.

Постоји одељак за течни прах и тајмер за 20 сати. Ниво буке током нормалног рада је 48 дБ. Постоји независан избор температурног режима и звучно упозорење на крају прања. Гаранција на уређај је 12 месеци.

Просечна цена је 61 000 рубаља.

Елецтролук ЕВ7Ф3Р48СИ

Предности:

 • Ниске вибрације;
 • Дизајн;
 • Посебни програми;
 • Штеди светлост и воду;
 • Пространост.

Мане:

 • Трошак.

Босцх ВИВ 24340

Машина за веш из премиум сегмента цена која ће се свидети свима. Захваљујући димензијама 60к57к82 цм, машина се може поставити на под и поставити испод плоче стола. Тежина уређаја је 76 кг. Максимална сува маса је 7 кг. Контрола се врши помоћу посебне ручке и тастера на додир.

Енергетска класа - А +++. У овом случају, ефикасност прања процењује се на пет тачака. Не само да можете опрати веш, већ и уклонити све мрље. Брзина ротације бубња током центрифуге достиже 1200 о / мин, али ниво буке не прелази 66 дБ. Због тога се уређај може покренути преко ноћи, јер неће реметити сан.

Сигурност је на високом нивоу, у аутомобилу је присутно све: од пуне заштите од цурења до аутоматске контроле нивоа пене.

14 програма, од којих су половина посебни режими који ће вам омогућити да очистите било који производ. Резервоар је направљен од висококвалитетне пластике. Постоји осветљење бубња. Минимални ниво буке је 24 дБ. 1 година гаранције.

Просечна цена је 81.000 рубаља.

Босцх ВИВ 24340

Предности:

 • Тихи рад;
 • Нема вибрација;
 • Самочишћење;
 • Профитабилност;
 • Пространост.

Мане:

 • Тешко је отворити поклопац.

Коначно

Изнад су популарни уређаји за прање веша који ће се свима свидети и штедиће струју и воду. Ако имате искуства са употребом уграђених машина за прање веша описаних у оцени или занимљивијих модела, реците нам о томе у коментарима.

ОСТАВИТЕ ПРЕГЛЕД

Унесите свој коментар!
Молимо унесите своје име овде

Прочитао сам услове Кориснички Уговор *