Најбоље течности за вапинг за 2020

0

Многи пушачи жале се да може бити тешко напустити зависност. Зависност од никотина је толико велика да доношење независног избора у корист здравог начина живота може бити несразмерно удаљено. Е-цигарете су прелазни корак јер садрже мање никотина и мање нечистоћа. Последњи фактор утиче на штету нанесену телу.

Одвојена категорија укључује оне људе који, одустајући од редовних цигарета, непрестано прелазе на електронске (вапинг) цигарете. То у великој мери олакшавају густи надувавања паре и афтертасте који се не могу упоредити са обичним дуванским димом. Довољно је покушати само једном, јер редовно пушење више неће изгледати толико привлачно као раније. Разноликост укуса и мириса чини да многи упоређују уређај са наргилом, поред тога је и опуштајући.

Такву љубав према вапингу програмери нису заобишли и убрзо је тржиште преплавило много понуда. Асортиман ће изненадити и најизбирљивијег клијента. У овом обиљу неће бити тешко пронаћи течност која одговара индивидуалним потребама сваког потрошача. Доступне су све врсте чврстоће и квалитета компонената. Бензинске пумпе домаће, америчке и азијске производње доступне су за вејпере. Можете упоређивати премиум и буџетске производе, имајући одређено искуство чак и у састављању течности властитим рукама.

Садржај

Опште информације

Ваперс су нова врста пушача који користе електронске цигарете.

Електронске цигарете допринеле су рађању новог тренда, вепинга. Стекао је популарност међу младима, сви који користе такав уређај за вапинг удружени су у групе. Програмери не стоје мирно, они побољшавају дизајн и развијају нове изврсне дизајне за њих.

Споља, уређај подсећа на инхалатор. Када течност прокључа, ствара се пара коју пушач може да удише. Изгледају као мале кутије са млазницом или дугачки метални цилиндри са разним врстама украса, неки модели - са ексклузивним дизајном. У великим градовима можете пронаћи вапе кафиће, па чак и учествовати на релевантним фестивалима и такмичењима.

Корисници су подељени у 2 типа:

 • претходно пушене редовне цигарете;
 • нова генерација која раније није пушила.

Који циљеви се теже:

 • одустати од зависности од обичних цигарета;
 • елиминисати мирис дувана;
 • за опуштање;
 • психолошка зависност;
 • за занимљив разговор;
 • забава (уз одговарајућу вештину испуштање облака дима претвара се у представу).

Општи је консензус да е-цигарете не чине безопасним пуштање карциногеног катрана кад се пуши.

Каква је композиција?

Пре него што подлегнете нововековним трендовима и слепо их следите, требало би да се упознате са саставом течности за пушење. Морате да разумете шта треба удисати. Састав цигарета више никоме није тајна, дуван и многи канцерогени. Са течностима за вапинг ствари стоје потпуно другачије.

Обично се састоје од 4 компоненте. Неки произвођачи с поносом промовишу употребу природних укуса. Ово негативно утиче на трошкове и живот намотаја.

Течности могу да буду са једном аромом или са сложеним саставом који се разликује при удисању и издисању и даје пријатан афтертасте.

 1. Пропилен гликол (ПГ), једна од главних компоненти. Вискозно безбојно са слаткастим укусом. Мирис је слаб и практично невидљив, добро се раствара у води. Потпуно је безопасан за људе. Налази се свуда у свакодневном животу. Налази се у пецивима, газираним пићима, слаткишима и одређеним лековима. Адитив за храну може се идентификовати под шифром Е1520. Супстанца може бити алергична. Уништиће сан о вапингу, јер нема течности без пропилен гликола.
 2. Глицерин (ВГ). Брзо се раствара у води, безбојно масно. Почиње дехидратација (дренажа), главно поље примене је посластичарство. Додатак Е422 побољшава конзистенцију производа. Код њих хлеб не застарева тако брзо, а тестенине се не лепе. У саставу је одговоран за количину паре која се ослобађа током загревања. Зналци преферирају Мак ВГ, где је ниво глицерина најмање 90%. Нема нежељених ефеката. Изазива сува уста у великим количинама. С тим у вези, приликом пушења пожељно је имати приступ води.
 3. Никотин. Налази се у лишћу дувана, кромпира, парадајза и патлиџана. Велике концентрације су опасне за људе. Доза од 6,5 - 13 грама по килограму телесне тежине убија ако се прогута. Много је мање у течностима за вапинг. Као резултат, смрт од предозирања још увек није пријављена. Особе са срчаним обољењима и проблемима са циркулаторним системом треба да се уздрже од вапања. То је зато што је његов ефекат на срце упоредив са деловањем кофеина. Постоје формулације без никотина, зову се нулте течности. Они који су физички зависни од никотина морају размислити о постепеном снижавању нивоа. Ово ће се ослободити зависности.
 4. Ароме. Компонента која утиче на укусну линију производа. Без њих течност би имала слаткасти укус глицерина. Вреди напоменути чињеницу да се дуван репродукује уз помоћ одређених укуса. Нутриционистички суплементи се често користе. Засновани су на пропилен гликолу. С тим у вези, важно је одржавати равнотежу приликом кувања.

Способност добијања готово било ког укуса била је пресудан фактор за стицање популарности. Било је избора, удисати мешавину изгорелог папира и јефтиног дувана или јагода са кремом, лимунадом и осталим „погодностима“. Вреди напоменути чињеницу да цигарете са воћним нечистоћама не дају такав ефекат, не постоји начин да се побегне од сагоревања.

Мириси су потпуно безопасни за људско тело. Алергичари морају бити опрезни, боље је избегавати неподношљиву храну.

Шта су они?

На тржишту пуњења постоји широк спектар производа. Сваког дана произвођачи непрекидно трагају за новим, ексклузивним мирисом у борби за нове купце.

Разликују се следеће групе:

 • Десерт. Категорија неће оставити равнодушне зналце слаткиша. Укључује ванилију, шлаг, карамел, чоколадне напитке, орахе и још много тога. Група укључује преливе са аромама пецива, млечних шејкова, популарних и омиљених посластица. Једна од најпопуларнијих и најразличитијих категорија.
 • Чај и кафа. Необична и вољена сорта. Смешта све познате врсте кафе и чаја. Помаже добро развеселити јутро.
 • Воће. Универзално решење које су многи волели.Комбинације са егзотичним воћем налазе се у киселим, слатко-киселим и слатким варијацијама.
 • Дуван. На захтев оних који престану да пуше редовне цигарете. Имитација елитних марки дувана. Варијабилност у садржају никотина и уобичајене сензације помоћи ће вам да постепено напустите зависност.
 • Ментол. Категорија за почетнике. Може се користити самостално или у комбинацији са другим аромама.
 • Алкохолна. Имитација врхунских сорти, као и у занимљивим комбинацијама (са кафом, ванилом, воћем, чоколадом, пецивима и још много тога).
 • Без укуса. За избирљиве вапере постоје опције без икаквог укуса или мириса.
 • Храна. Љубитељи необичног и необичног ће то ценити. Постоје опције које опонашају кобасице, штапиће од ракова, пилетину, супу од печурака и још много тога. Није најчешћа категорија, јер је усмерена на људе са одређеним укусом.

Коју тврђаву одабрати?

Приликом избора течности, посебну пажњу треба посветити њеном саставу. Конкретно, говоримо о тврђави. Постоји 5 градација:

 • без никотина (0 мг / мл);
 • супер лагана (6 мг / мл);
 • светло (11 - 12 мг / мл);
 • јака (16 - 18 мг / мл);
 • супер јака (24 мг / мл).

Понекад означени са 3, 9, 10, 15, 36 мг / мл.

Да би се утврдио оптимални индикатор, проучава се састав цигарета које су раније пушене. Занима га састав никотина, пронађена цифра мора се помножити са 30. Резултат је потребна снага.

Резултат се можда неће подударати са индивидуалним потребама. За неке је боље започети упознавање са јаким композицијама и постепено прелазити на слабије.

Коначни избор резултат је покушаја и грешака. Понекад израчунати подаци ваперу могу изгледати превелики и он прелази на слабе композиције.

Снага уређаја такође игра важну улогу. Интензивно стварање паре повећава снагу. У овом случају обратите пажњу на саставе који су за 3 - 9 мг / мл мањи од првобитног резултата.

Никотинска база

 1. Класична (пропилен гликол до глицерина 6: 4). Има умерен укус и количину дима. Добри показатељи ТКС (ударац у грло, задовољство цигаретом зависи од тога).
 2. Велвет Цлоуд. Лагана никотинска композиција на бази глицерина и дестиловане воде. Слабо изражен ТКС. Препоручује се људима који су алергични на пропилен гликол.
 3. Ице Бладе. Створен на бази пропилен гликола и дестиловане воде. Карактерише их изражен укус и висок ТКС.

Знаци робе лошег квалитета

Није доброг укуса и узрокује здравствене проблеме. Користе базу којој је истекао рок који изазива алергије и кашаљ. Опис на паковању није тачан, а вапер ризикује да се предозира.

Знакови који указују на то да је реч о лажном или неквалитетном производу:

 • сумњива амбалажа;
 • проблематично паковање;
 • нема података о датумима истека, опису укуса и препорукама за чување;
 • нема сертификата о квалитету;
 • ниска цена.

Најбоље течности за вапинг за 2020. годину без никотина

Појачање мехурића од памучног бомбона - класично

Карактеристична карактеристика линије су тегле од 120 мл са светлим, привлачним налепницама. Производ ће се свидети љубитељима жвакаће гуме. Специјалисти компаније одлучили су да не додају додатне укусе, ограничавајући се на само један. То је омогућило тачну репродукцију класичне жвакаће гуме познате свима из детињства.

Предности:

 • погодан излив ће олакшати уливање у електронску цигарету;
 • поклопац је заштићен од случајног отварања;
 • класични укус;
 • комплет укључује никобоостер за само-мешање до 3 мг.

Мане:

 • када користе никобоостер, многи корисници се жале да се осећа као 1 мг.

ЛЕДЕНИ СОК, ГРОЖЂЕ

Тачно рекреира мирис сочних бобица тамног грожђа, од којих ће укусни пупољци одлетети на седмо небо од среће. Освежавајући ледени водопад са грожђем загарантовано ће подићи расположење.

Предности:

 • прихватљива цена;
 • пријатан укус;
 • компактна тегла не заузима пуно простора на путу;
 • пореклом из САД;
 • оригинална ознака;
 • паковање је направљено од пластике за храну.

Мане:

 • ефекат хладњака практично није приметан;
 • горка;
 • може доћи до проблема са отварањем бочице.

Охм Фантаси "Лубеница"

Паметни азијски представник У основи је комбинација наизглед некомпатибилних производа. Новина не мења своје принципе. Миколози су у Лубеници комбиновали сода са соком од лубенице, ароматизиран издашним дијелом хладњака. Са првим удисајем, тело се охлади на ниво прехладан. Хладњак ће се смрзнути „до самих паријеталних режњева мозга“. У леденој свежини налазе се ноте лубенице слатке природне нијансе, семенки, па чак и коре. После 6 удувавања у устима биће осећај смрзнуте пулпе са укусом коштица.

Предности:

 • пипета за практичност;
 • оригинална комбинација компонената;
 • неротирајућа нит ће штитити од деце;
 • компанија којој није потребно представљање.

Мане:

 • има притужби на лош квалитет укуса.

Најбоље течности за вапинг за 2020. годину са концентрацијом светлости никотина

Атмосе Дрессцоде Хипстер

Атмосе наставља да одушевљава љубитеље квалитетног спајања новим производима. Производ ствара елитни укус дувана са лаганим нотама ваниле и винским афтертастеом. Дистрибуира се у сјајној кутији са бочицом Цхубби Горилла од 60 мл.

Предности:

 • заштита од деце;
 • контрола првог отварања;
 • удобан дозатор ће олакшати пуњење горивом;
 • стилски дизајн.

Мане:

 • слаб укус.

Забавно небеско соколо

Категорија посластица сваком ће зналцу дати неописив укус креме од јагоде и банане. Светла, модерна бочица која привлачи пажњу.

Предности:

 • Домаћа производња;
 • заштита од првог отварања и деце;
 • погодан излив се користи за пуњење горивом.

Мане:

 • слаба концентрација.

СССР сладолед у чаши

Тачно имитира укус кремастог сладоледа у шољи за вафле. Не може се заменити ни са чим другим. Ово последње на крају одаје малу горчину.

Предности:

 • компактна бочица од 30 мл;
 • заштита од случајног отварања;
 • Погодан излив за пуњење вапе.

Мане:

 • у оригиналу не садржи никотин, морате сами да користите никотин да бисте добили снагу од 3 мг / мл.

Најбоље течности за вапинг са средњом концентрацијом никотина

Пет пешака шездесет и четири

Нови микс познате америчке компаније добио је необичну комбинацију ликера од грејпа и краставца и креча. Производ се прави ручно у малим серијама. Свака бочица има упечатљив дизајн са оригиналним ознакама. Главна карактеристика је старење у бачвама специјално припремљеним за ову намену. Окрепљује буквално након првог даха.

Предности:

 • јединствена комбинација компонената;
 • оригинални рецепт;
 • јединствени окрепљујући ефекат који прати вапера током целог дана.

Мане:

 • за аматера.

Јоиетецх цигара

Приуштит ће задовољство пушења праве цигаре; већ десет година се сматра знаком луксуза и просперитета. За све познаваоце класике.

Предности:

 • погодно паковање;
 • варијабилност садржаја никотина;
 • густи дим;
 • тачна имитација цигаре.

Мане:

 • висока цена;
 • тамна супстанца брзо запрља резервоар;
 • горка;
 • није погодан за све.

Хало јужни класик

Заснован је на лаганим сортама дувана са примесом меда, каранфилића, мадагаскарске ваниле и цитруса. Све ово даје незаборавно искуство које никога неће оставити равнодушним. Даје пуно паре и има висок ТКС.

Предности:

 • променљиви садржај никотина;
 • направљено у САД;
 • погодна бочица;
 • је тражен од 2013.

Мане:

 • Комплет не укључује ницкбоостер.

Најбоље течности за вапинг са натпросечном концентрацијом никотина

Јоиетецх Мелон

Мирисна медена диња права је реткост. Није га увек могуће пронаћи. Нови производ пружа свима прилику да уживају у воћу.

Предности:

 • светла богата арома;
 • не клонирање;
 • могуће је одабрати тврђаву за појединачне захтеве;
 • дозвољена је употреба у комбинацији са другим дуваном.

Мане:

 • није за свакодневну употребу;
 • брзо досади.

Атмосе Тобаццо Пинкертон

Сочне јагоде са зрелом бананом, зачињене одабраним сортама дувана. Лагана и неупадљива композиција постепено се открива током вапинга. Препоручује се за све љубитеље лаганих укуса дувана.

Предности:

 • нежни афтертасте након вапинга;
 • зачињена арома паре;
 • емитује густи дим;
 • компактна доза.

Мане:

 • висока цена.

ГАДНИ СОК ВАНИЛА ДУВАН (СРЕБРНИ)

Изврсни двојац креме од ваниле и сувог листа дувана. Равнотежа трпкости и баршунастог укуса свидеће се почетницима и искусним вејперима.

Предности:

 • запремина бочице 60 мл;
 • тврђава покрива готово све категорије вапера;
 • погодно за почетнике и искусне пушаче.

Мане:

 • висока цена.

Најбоље течности за вапинг са високом концентрацијом никотина

ИНТРУЕ Лаб Црни чај са бергамотом

Свима омиљена и добро позната арома свеже припремљеног чаја помешаног са бергамотом. Развеселит ће вас рано ујутро и поставити вас за позитив цијели дан.

Предности:

 • произведено у Русији;
 • богат концентрат који тачно ствара чај од бергамота;
 • нема хемијских нечистоћа;
 • тврђава варира;
 • прихватљива цена.

Мане:

 • могу бити проблеми са изливањем кроз излив;
 • има притужби на прекомерно клонирање.

Слатка со - пауза за кафу

Капућино ће вам дати потребан енергетски подстицај. Препознатљива је млечна пена и свеже пржена зрна кафе, окрепљују буквално од првог даха. Први пуфф испуњава се мирисом препржених зрна, са другим долази слаткоћа, а до 4 састав је готов.

Предности:

 • компатибилан са системима махуна;
 • слани никотин;
 • класичан почетак радног дана.

Мане:

 • због велике чврстоће није погодан за трајно вапирање;
 • прекомерни садржај шећера;
 • у композицији доминира крема.

Најбоље течне е-течности са максималном концентрацијом никотина

Фрисцо Вапор Фресх Краставац

Они који су се уморили од свакодневних укуса који пуне полице оближњих продавница треба да обрате пажњу на свежи краставац Фрисцо Салт. Даће ваперсима свежину и слаткоћу краставца.

Предности:

 • стилски дизајн бочице;
 • необичан укус;
 • заштита од деце и случајно отварање.

Мане:

 • није компатибилан са испаривачем са малим отпором.

Лоша сол ружни путер

Врхунска е-течност уводи свеже печену погачу од цимета и пудинг од банане који служе као невероватно пуњење. Познаваоци необичних комбинација неће остати равнодушни.

Предности:

 • јединствена комбинација;
 • направљено у САД;
 • погодна пластична бочица запремине 30 мл;
 • јак ТКС.

Мане:

 • цимет преовлађује;
 • могу настати проблеми са отварањем бочице;
 • висока цена.

КСЕО Вишња

Класичне зреле трешње и помало горке коштице лако су освојиле тржиште. Компатибилан је са свим модерним системима. Слатко-кисели афтертасте у комбинацији са киселином и нежном пулпом.

Предности:

 • погодна бочица;
 • заштита од деце;
 • на бази соли никотина;
 • јак ТКС.

Мане:

 • за уређаје мале снаге.

Врх садржи течности које су зарадиле највеће похвале међу вејперима. Обухвата готово читаву линију постојећих укуса и наглашава најистакнутије. Све позиције се лако могу купити у најближем специјализованом месту или у интернет продавници. Приликом одабира овог другог, професионалци у својој области ће вам саветовати и помоћи да изаберете у складу са наведеним захтевима

ОСТАВИТЕ ПРЕГЛЕД

Унесите свој коментар!
Молимо унесите своје име овде

Прочитао сам услове Кориснички Уговор *