Преглед најбољих ДВР-ова 2019

0

Видео рекордер је у стању да помогне власнику аутомобила у разним ситуацијама. На тржишту је прилично тешко пронаћи квалитетан уређај, јер морате да разумете техничке карактеристике и функционалност ових уређаја. Редакција сајта „best-sr.designuspro.com“ нуди вам оцену најбољих ДВР-а за 2019. годину.

Пажња! Може се наћи рангирање најбољих регистратора аутомобила у 2020. години овде.

Критеријуми за одабир ДВР-а

Да бисте правилно изабрали регистратора аутомобила, морате разумјети на које индикаторе треба обратити пажњу приликом куповине. Размотрите неколико основних критеријума који ће вам помоћи да се одлучите за модел купљеног уређаја.

Угао гледања

Минимални прихватљиви показатељ за овај критеријум је 120 °. Угао гледања је одговоран за то колико ће простора бити покривено видео записом.

Број камера

Снимачи за аутомобиле долазе у различитим врстама конфигурација. Укупно се могу поделити у три врсте:

 • Једно сочиво постављено на ветробранско стакло аутомобила, аутобуса, камиона;
 • Две сочива која су усмерена напред и назад;
 • Три или више сочива су погодна за превелики транспорт, можете их поставити како желите.

За аутомобиле је оптимално решење употреба две камере, јер ће вам ово омогућити детаљније снимање дешавања на путу. Више регистратора је прихватљиво, наравно, али немају смисла.

Резолуција

Објектив високе резолуције може да снима оштрије слике. То ће вам омогућити да гледате видео на великим екранима без губитка квалитета. Међутим, уређаји са овим карактеристикама имају тенденцију да буду скупљи. Поред тога, требат ће вам више простора за складиштење, јер висококвалитетни видео заузимају пуно простора.

Брзина шутирања

Битна брзина и снага процесора овде играју главну улогу. На пример, ако има малу брзину преноса, гаџет неће моћи да сними јасну слику. А са слабим процесором, уређај ће се стално замрзавати, стварајући скокове у видео запису.

Фактор облика

Овај критеријум подразумева индивидуални избор, јер је директно одговоран за удобност коришћења уређаја. На пример, то може бити мала камера са екраном у једном телу, или може бити засебна камера и екран (на пример, за употребу као ретровизор). Овде бисте требали узети у обзир транспорт на који ће диктафон бити постављен.

Начин монтирања

У основи, модели доступни на тржишту имају две врсте причвршћивања:

 • Суцкер.

Помоћу усисне чаше можете лако инсталирати или уклонити камеру. У овом случају не остају трагови причвршћивача. Лоша страна је повећана шанса да рекордери падну на усисним чашама када се температура промени.

 • Лепљива платформа.

Сигурнији начин монтирања. Подразумева коришћење принципа двостране траке. Мане постају приметне када покушавате да демонтирате такав снимач - морате се поиграти уклањањем и уклањањем трагова на стаклу.

Доступност додатних функција

Произвођачи својим уређајима често додају читав низ додатних функционалности. Најчешћи су:

 • ГПС

Омогућава вам да сачувате руту аутомобила и пратите је у будућности.

 • Позадинско осветљење

Са ИР осветљењем, ДВР може да забележи јасан снимак чак и у условима слабог осветљења. Савршен квалитет није загарантован, али много бољи него што нема слике.

 • Детектор покрета

Корисна функција која може заштитити ваш аутомобил од лопова. Дизајниран за откривање сумњивих кретања у близини возила.

 • Сцреен

Несумњиво користан додатак, који омогућава преглед снимака у било ком тренутку.

 • Батерија

Присуство сопствене батерије омогућиће уређају да фотографише чак и ако се изгуби напајање. Чак и ако аутомобил падне у несрећу и кабл се искључи, ризик од губитка снимљеног материјала на рекордеру са батеријом биће много мањи.

Топ 5 најбољих буџетских ДВР-ова у 2019 за мање од 1000 рубаља

Прво, пређимо на преглед најјефтинијих матичара. Не може се сваки модел у овом ценовном рангу похвалити широким спектром карактеристика, али ми ћемо одабрати најбоље уређаје.

АКСПЕР Једноставно

Први и најједноставнији модел наше оцене је АКСПЕР Симпле. Дизајн овог уређаја комбинује сочиво и екран у једном телу. Видео запис користе фрагменти у резолуцији 1280к720 при 25 сличица у секунди. Поред тога, постоји могућност снимања медија са звуком и Г-сензором.

АКСПЕР Симпле има угао гледања од 120 степени. Доступни су ноћни и фото режим. Уграђено је позадинско осветљење за рад у мраку. Видео записи се чувају у деловима од 1, 2, 3 и 5 минута. За рад, уређај мора бити повезан са возилом у одсуству сопствене батерије. Можете се повезати са рачунаром преко УСБ-а.

Постоји подршка за мицро-СД картице до 32 ГБ. Да бисте монтирали овај уређај, морате користити вакуумску чашу.

Просечна оцена купаца: 4/5.

Просечни трошак АКСПЕР Симпле-а: 990 ₽.

АКСПЕР Једноставно

Предности:

 • Мале димензије;
 • Вредност за новац;
 • Достојан квалитет снимања за буџетски модел;
 • Режим ноћног снимања;
 • Присуство снимања петље.

Мане:

 • Смрзава се на хладном.

Стеалтх ДВР СТ 100

Стеалтх ДВР СТ 100 је врло мали ДВР, један од најбољих у свом распону цена. Камера и екран су у једном кућишту. Видео записи се снимају у резолуцији 1280к720 при 30 сличица у секунди. Снимање се може изводити како у деловима тако и у континуираним фрагментима. Поред тога, ту су уграђени микрофон, звучник, као и функција снимања времена и датума.

Тип матрице која се користи је ЦМОС. Угао гледања овог модела је 90 степени. Можете да чувате исечке у фрагментима 1, 3, 5, 10 минута. Све је сачувано у МОВ формату. Поред тога, направа може аутоматски да започне и заврши снимање.

За рад се користи батерија или директна веза са мрежом аутомобила. Уграђена батерија има капацитет од 200 мАх. Помоћу УСБ кабла можете се повезати са личним рачунаром. Такође подржава мицроСД до 32 ГБ. За уградњу се користи посебна усисна чаша.

Просечна оцена купаца: 4/5.

Просечна цена Стеалтх ДВР СТ 100: 790 ₽.

Стеалтх ДВР СТ 100

Предности:

 • Читљив квалитет видео записа по цени;
 • Компактна величина;
 • Аутоматско снимање.

Мане:

 • Слаб звук;
 • МОВ формат не подржавају сви савремени уређаји.

Артваи АВ-110

Још један једноставан модел са сочивом и екраном у једном телу је Артваи АВ-110. У стању да забележи шта се дешава у резолуцији 1280к720 при 30 сличица у секунди, чувајући их у одвојеним фрагментима. ХД подржан. Поред тога, постоји могућност снимања и репродукције записа сензорима звука, удара и покрета, као и могућност снимања датума и времена.

Коришћена матрица типа ЦМОС 1/3. Угао гледања уређаја је дијагонално 90 степени. Такође је уграђено позадинско осветљење које вам омогућава да правите боље снимке ноћу. Од доступних режима постоји аутоматско покретање и снимање датотека након искључивања са напајања. Све је сачувано у АВИ, Х.264 форматима.

Има своју батерију, али аутомобил такође може да користи као извор енергије. Доступна је веза са рачунаром путем УСБ-а. Максимални подржани капацитет мицро-СД је 32 ГБ. Такође се причвршћује на стакло помоћу сиса.

Просечна оцена купаца: 4/5.

Просечна цена Артваи АВ-110: 1.050 ₽.

Артваи АВ-110

Предности:

 • Интуитивни мени;
 • Лооп снимање;
 • Компактан и лаган модел.

Мане:

 • Низак квалитет видео записа;
 • Кућиште се лако може сломити ако се спусти.

АКСПЕР огледало једноставно

АКСПЕР Миррор Симпле је модел помичне камере који изгледа попут ретровизора. Способан за снимање видео записа у резолуцији 1280к720. Постоји могућност цикличног снимања. Поред тога, ту је и микрофон.

Угао гледања АКСПЕР Миррор Симпле је 120 степени. Постоји посебан режим фотографисања. Нема уграђене батерије, она мора бити повезана са аутомобилом ради рада.

Екран има дијагоналу од 2,8 инча. Подржава мицро-СД картице до 32 ГБ.

Просечна оцена купаца: 5/5.

Просечна цена АКСПЕР Миррор Симпле: 910 ₽.

АКСПЕР огледало једноставно

Предности:

 • Модеран дизајн;
 • Просечан квалитет видео записа.

Мане:

 • Недостатак додатних карактеристика.

Артваи АВ-115

Артваи АВ-115 је најбоља повољна камера у нашој оцени. Има класичан дизајн - камеру и екран у једном телу. Може да снима видео у резолуцији 1280 × 720 при 30 фпс. Видео снимци се могу сачувати као исечци са звуком, а ту је и детектор покрета.

Углови гледања Артваи АВ-115 су дијагонално 120 степени и широки 90 степени. Постоји ИЦ осветљење које омогућава ноћно фотографисање. Може да сачува видео записе у исечцима од 1, 2, 3 и 5 минута. Чува све у АВИ или Мотион ЈПЕГ формату. Такође је могуће аутоматски започети снимање.

Уграђена је батерија од 180 мАх. Артваи АВ-115 може да ради и од њега и од самог аутомобила. Може се повезати са рачунаром преко УСБ интерфејса. Подржава мицро-СД меморијске картице до 32 ГБ.

Просечна оцена купаца: 4,5 / 5.

Просечни трошак Артваи АВ-115: 1.000 ₽.

Артваи АВ-115

Предности:

 • Добар угао гледања;
 • Удобан;
 • Достојан квалитет снимања;
 • Интуитивна употреба.

Мане:

 • Није откривено.

Топ 5 најбољих снимача аутомобила 2019

Сада пређимо на преглед најбољих камера на контролној табли 2019. године. Такви уређаји треба да имају добру функционалност, одличан квалитет снимања и још много тога.

НАВИТЕЛ Р200

Први модел који се разматра одликује се компактношћу и квалитетом. НАВИТЕЛ Р200 има режим снимања у петљи. Може се похвалити одличном резолуцијом за своју величину - 1920 × 1080 при стандардних 30 сличица у секунди. Уређај је у могућности да снима и репродукује звук заједно са другим медијским датотекама. Постоје сензори покрета и удара, као и прикази времена и датума.

НАВИТЕЛ Р200 има дијагонални угао гледања од 140 степени. Сочиво је направљено од стакла. Може да сачува видео записе у исечцима од 1, 3 и 5 минута. Све медијске датотеке су сачуване у МОВ формату.

Овај модел користи уграђену батерију од 180мАх. Такође се може повезати са електричним системом возила за пуњење и напајање. Дијагонала екрана је 2 инча и има резолуцију 320к240. Преко УСБ интерфејса можете пренијети медијске снимке на рачунар. Сви снимци се директно снимају на мицро-СД картицу. Овај уређај има подршку за меморијске картице до 64 Гигабајта.

Просечна оцена купаца: 4,5 / 5.

Просечни трошак НАВИТЕЛ Р200: 2.600 ₽.

НАВИТЕЛ Р200

Предности:

 • Компактност;
 • Ублажити, лакоца;
 • Одличан квалитет видео записа;
 • Присуство детектора;
 • Добри углови гледања.

Мане:

 • Тешко је извући СД картицу;
 • Лош квалитет фотографија;
 • Лако је сломити носач ако често демонтирате и инсталирате уређај.

ВИОФО ВР1

ВИОФО ВР1 је компактни ДВР који ће бити готово невидљив на ветробранском стаклу возила. Овом склопу недостаје екран - продаје се само сочиво, тако да можете да видите резултат снимања након повезивања са рачунаром. Модел је способан за снимање видео записа у резолуцији 1920 × 1080 при 30 сличица у секунди и 1280 × 720 при 60 фпс. Можете снимати видео са звуком. Између осталих карактеристика, примећујемо функцију надгледања датума и времена снимања директно на видео материјал. Из сензора је доступан детектор удара, као и детектор покрета у оквиру.

ВИОФО ВР1 има добар угао гледања - дијагонално 160 степени. Постоје режими ноћног снимања, фотографије, ВДР. Сочива су направљена од стакла. Исјечци се могу чувати у фрагментима 1, 3, 5 и 10 минута. Поред тога, постоји и снимак са аутоматским стартовањем.

Овај модел се може повезати са рачунаром преко УСБ-а, а са свим осталим уређајима путем Ви-Фи-ја. За рад је потребна веза са бродском мрежом возила. Подржава мицро-СД картице до 128ГБ.

Просечна оцена купаца: 5/5.

Просечни трошкови ВИОФО ВР1: 5300 ₽.

ВИОФО ВР1

Предности:

 • Одличан квалитет израде
 • Добар квалитет снимања;
 • Апликација за паметни телефон;
 • Кондензатор;
 • Добар угао гледања;
 • Могући капацитет меморије до 128 ГБ.

Мане:

 • Ниједан.

СилверСтоне Ф1 ХИБРИД УНО А12 С.

Треба одмах нагласити главну предност СилверСтоне Ф1 ХИБРИД УНО А12 С - то је присуство радарског детектора. Модел је у могућности да снима видео при 2304 × 1296 при 30 фпс и подржава ХД 1080п. Снима и репродукује звук, а такође може да обрадује присуство Г-сензора, детектора покрета, ГПС-а, снимање брзине кретања. Време и датум могу се одмах поставити на снимак.

СилверСтоне Ф1 ХИБРИД УНО А12 С има угао гледања дијагонале 170 степени. Аутоматски започиње снимање након покретања, а сви снимци се чувају у МП4 формату. Покреће га батерија од 420 мАх или уграђени систем у возилу.

Резолуција уграђеног екрана је 320к240, а дијагонала 2,31 инча. Повезује се са рачунаром помоћу УСБ интерфејса. Максимални капацитет меморије за овај модел је 64 гигабајта. То су меморијске картице које се могу користити. Такође може да обрадује присуство гласовних упита.

Просечна оцена купаца: 5/5.

Просечна цена СилверСтоне Ф1 ХИБРИД УНО А12 С: 11 490 ₽.

СилверСтоне Ф1 ХИБРИД УНО А12 С.

Предности:

 • Једноставно постављање;
 • Одличан квалитет;
 • Радар детектор;
 • ГПС;
 • Кућиште високог квалитета.

Мане:

 • Слаба осетљивост радара.

БлацкВуе ДР590-2ЦХ

Комплет БлацкВуе ДР590-2ЦХ који разматрамо има два сочива без екрана. Снимљени видео записи имају добру резолуцију 1920 к 1080 при 30 сличица у секунди. Представљени модел може да снима и репродукује звук. Од сензора који се користе су Г-сензор, детектор покрета у оквиру. Поред тога, доступна је веза независних регистратора ради побољшања видљивости.

БлацкВуе ДР590-2ЦХ користи тип ЦМОС сензора. Може се похвалити углом гледања дијагонално од 139 степени, ширином од 116 степени и висином од 61 степен. Може да снима датотеке чак и након искључивања и чува их у АВИ формату.

Да бисте радили, потребно је напајање из самог аутомобила - батерија није обезбеђена у овој верзији. Подржава мицро-СД меморијске картице до 128 ГБ.

Просечна оцена корисника: 4,5 / 5.

Просечна цена БлацкВуе ДР590-2ЦХ: 15 990 ₽.

БлацкВуе ДР590-2ЦХ

Предности:

 • Одличан квалитет снимања;
 • Компактност;
 • Матрица са великим отвором бленде;
 • Дизајн;
 • Пристојна цена.

Мане:

 • Тешко за изношење.

ИРОАД Т10 Б.

Комплет ИРОАД Т10 Б може да обрадује кориснике са две висококвалитетне камере, а може се похвалити резолуцијом од 1920 к 1080 при 30 сличица у секунди. Подршка за ХД 1080п је велика предност. Такође, овај модел је у стању да снима звук и репродукује га. Постоји сензор удара. По потреби се може повезати више спољних камера.

ИРОАД Т10 Б има дијагонални угао гледања од 155 степени. Може да записује видео датотеке у одвојене мапе и користи Х.264 видео кодек. За рад се користи уграђена батерија или директна веза са аутомобилом.

Једна од камера има 3,5-инчни екран осетљив на додир. Можете да се бежично повежете са сочивима преко Ви-Фи мреже. Максимално подржана меморија мицро-СД је 64 ГБ.

Просечна оцена купаца: 5/5.

Просечни трошак ИРОАД Т10 В: 23 760 ₽.

ИРОАД Т10 Б.

Предности:

 • Повезивање са паметним телефоном путем Ви-Фи-ја;
 • Пристојан угао гледања;
 • Укључена предња и задња камера;
 • Снимање видео записа високог квалитета.

Мане:

 • Комплет укључује меморијску картицу од 16 ГБ, која је врло мала.

Исход

Овим је завршена наша оцена најбољих регистратора аутомобила 2019. Надамо се да сте пронашли корисне информације за себе.

Ако имате мишљење о горе наведеним моделима или занимљивијим ДВР-има - обавезно нам реците о томе у коментарима!

ОСТАВИТЕ ПРЕГЛЕД

Унесите свој коментар!
Молимо унесите своје име овде

Прочитао сам услове Кориснички Уговор *