Оцена најбољих лукова и самострела за децу за 2020. годину

0

Сви родитељи желе својој деци све најбоље, због чега децу предају разним одељењима и круговима, стичу им висококвалитетне играчке. Данас пуцање заузима водећу позицију међу дечијим хобијима и то је сасвим оправдано. Који дечак не би волео да се осећа суперхеројем са суперсилама? Избор правог инвентара у овом случају је од највеће важности, јер здравље бебе директно зависи од тога.

Уредништво сајта „best-sr.designuspro.com“ припремило је за вас рејтинг најбољих дечијих лукова и самострела за 2020. годину.

Критеријуми избора

Лук за одраслу особу има довољно велику масу, стога захтевају одређене спортске вештине. А у случају опреме за децу, пре свега, требало би да се усредсредите на старост бебе и сврху стицања самострела. Играчка се може купити у забавне сврхе или за тренинг са тренером - у сваком случају морају се поштовати одређени захтеви.

Самострел за играчке

Таква опрема је направљена само у забавне сврхе. Материјал таквог предмета је пластичан, захваљујући њему је играчка лагана и неће узроковати нелагодност када се користи. Ако више волите природније материјале, погледајте производе од дрвета. Такође можете купити лук направљен од метала. Таква опрема има довољну отпорност на ударце, али снага материјала ће утицати на тежину - детету ће бити незгодно да се дуго игра са тешким предметом.

Стрелице, врхови стрела и циљеви су укључени у пакет. Подложно одређеним безбедносним мерама, употреба такве играчке биће апсолутно сигурна. Препоручена старост је 4 године и више.

Спортски лук

Ова опрема је погодна за старију децу која озбиљно почињу да се укључују у пуцање. Таква опрема треба да буде израђена од трајних материјала као што је дрво. Често се таквим производима додају метални уметци ради издржљивости. Стрелице се такође препоручују за куповину од дрвета. Професионални тренери снажно саветују да додатно купе заштиту за зглобове руку, таква аквизиција ће спасити дете од ишчашења зглоба и уганућа. За већу сигурност вреди додати на самострел монитор за мерење пулса, производ дизајниран за надгледање стања бебиног кардиоваскуларног система.

Напетост жица

Овај параметар у потпуности зависи од старости детета и на најдиректнији начин утиче на снагу самострела. Напетост треба да одговара физичким могућностима бебе, на пример, за децу основношколског узраста, препоручује се одабир лука са напетошћу од 7-10 кг. Што је дете старије, овај показатељ је већи. Ако желите, можете купити лук са подесивом затегнутошћу, а затим не морате стално ажурирати свој инвентар.

Стрелице

Да будемо прецизнији, разговараћемо о саветима. У забавне сврхе су прихватљиве стрелице са усисним чашама.Такво оружје неће наштетити људима и стварима око њих; стрелице с гуменим врховима лако се залепе за било које глатке површине и мете.

Ако говоримо о избору стрелица са обичним саветима, онда и овде треба поштовати одређена правила. За малу децу најбоље одговара муниција са тупим или заобљеним врхом. Употреба шиљастих стрелица је изузетно контраиндикована.

Врсте лука

За почетнике у пољу пуцања погодан је најједноставнији класични лук. Такво оружје не ствара потешкоће у употреби; по жељи се класични лук може тестирати без пражњења, на пример, у сврхе обуке.

Блок лук је погодан за старију децу која имају озбиљне намере да се баве стрељачким спортом. Такав инвентар захтева пажљив и пажљив одабир. За правилну употребу таквог алата, на њему треба унапред подесити све параметре одређеног детета. Више није могуће допустити другом детету да користи такав лук.

Финансијска компонента

Куповина професионалног самострела је прилично озбиљна финансијска инвестиција. Пажљиво измерите и размотрите ову одлуку са дететом. Ако само желите да размазите своје дете, набавите му јефтину опцију играчака. Можда ће се дете довољно играти и заборавити на ову играчку.

За спортско гађање треба купити скупу машну од квалитетних материјала. Марка произвођача мора бити позната, са одличном репутацијом. Не купујте јефтине кинеске примерке, они неће дуго трајати. Такође је вредно унапред наћи тренера за пуцање. Даће додатне савете о избору оружја и научиће дете основе гађања.

Оцена најбољих дечијих лукова и самострела за 2020. годину

Лук 1 ИГРАЧКА (Т11621)

Започнимо наш врх са најједноставнијом опцијом игре. Овај сет је погодан за децу узраста од 5 и више година. Лук долази са 3 муниције и метом. Стрелице су направљене од пластике, имају гумене врхове, што повећава сигурност употребе овог алата.

Играчка је направљена у светлим бојама, што ће заиста угодити било ком детету - дечаку или девојчици. Тежина уређаја је мала, напетост тетиве вам омогућава да одржите високу снагу прамца. Таква опрема ће омогућити вашем детету да развије спретност, тачност, пажљивост, брзину доношења одлука, а такође ће изазвати жељу за фантазијом и авантурама.

НЛУК 1 ИГРАЧКА (Т11621)

Предности:

 • мала тежина;
 • буџетски трошкови;
 • стрелице са гуменим усисним чашама.

Мане:

 • производ је прилично крхак.

Просечни трошак је 250 руских рубаља.

Играћи сет за децу "Лук и стреле"

Предиван фантазијски лук направљен специјално за незаборавне игре. Ако ваше дете воли да опонаша познате јунаке, онда ће му ова куповина бити најбољи поклон.

Играчка се препоручује деци узраста од 3 године и више. Материјал за производњу - пластика, апсолутно сигуран за дете. Комплет укључује муницију у количини од 3 стрелице са гуменим врховима. Циљ је такође доступан.

Играћи сет за децу "Лук и стреле"

Предности:

 • мала тежина играчке;
 • пуна муниција;
 • Прекрасан дизајн;
 • погодно за децу од 3 године.

Мане:

 • брзо се квари.

Просечни трошак је 700 руских рубаља.

Дечији самострел са стрелицама и вакуумским чашама Самострел

А сада вам представљамо једног од најбољих представника линије брендова. Таква играчка ће одговарати било којем активном детету које воли конкуренцију. Пластични самострел је направљен од сигурних материјала који не садрже токсичне нечистоће. Оружје је направљено у натуралистичком модерном дизајну који ће донети двоструко задовољство током игре. Управљање овим производом омогућиће не само развој спретности и тачности бебе, већ и формирање финих моторичких вештина руку, што је толико важно за хармоничан развој детета.

За удобност играња уређај је опремљен ласерским нишаном напајаним батеријама (укључен у пакет).Такође су укључене четири стрелице са гуменим усисним чашама. Родитељи не морају да брину о интегритету стрелица, као спаковани су у тоболац - сада ће бити много теже изгубити их. Поред тога, у пакет је укључена и погодна светла мета.

Играчка је универзална, погодна је за дечаке и девојчице. Произвођач препоручује употребу самострела за децу старију од 6 година, међутим, уз одговарајући надзор и обавезан надзор родитеља, дете од 3 године може да управља оружјем.

Дечији самострел са стрелицама и вакуумским чашама Самострел

Предности:

 • комплетан сет;
 • брза достава путем Интернет продавница;
 • светао дизајн;
 • присуство ласерског нишана.

Мане:

 • нису утврђени значајни недостаци.

Просечни трошак је 780 руских рубаља.

Јункинг класични дечији лук Ф021

Овај представник је прилично озбиљно оружје за спортско гађање. Сходно томе, такав лук је намењен старијој деци. Пошто је овај модел класична верзија лука, почетници у пољу гађања могу користити такву опрему.

Лук има удобан ергономски дизајн, изглед је сличан старијим верзијама оружја. Ова карактеристика производа ојачаће дететову жељу да се бави пуцањем на професионалном нивоу. Висококвалитетне и прецизне пушке пиштољ дугује пластици високе чврстоће, која не узрокује деформације лука током дуже употребе. Родитељи такође не морају да брину о интегритету ове опреме - апсолутно се не плаше падова са дететове висине.

Овај модел је свестрана опција која ће одговарати и леворукима и дешњацима. Удобна дршка дизајнирана је тако да се може ухватити било којом руком, док се длан и зглобови руку неће уморити током дугих тренинга. Тетива је опремљена посебном заштитом, што је такође важан тренутак за неискусне стрелце. Комплет опреме укључује: гумени штитник за додатну заштиту, стрелице са усисним чашама. Муниција је направљена од трајних материјала, тако да ће ова куповина омогућити вашем детету да без додатних трошкова безбедно научи спортско стрељање.

Јункинг класични дечији лук Ф021

Предности:

 • професионална опрема;
 • свестраност;
 • присуство заштите у комплету;
 • погодност употребе.

Мане:

 • погодно само за основце.

Просечни трошак је 3.000 руских рубаља.

Јункинг класични лук Ф179

Овај класични модел савршен је за стрељање. Једна од главних предности оружја је његова потпуна свестраност. Таква опрема је доступна за употребу и адолесцентима и старијим људима. Удобан држач направљен је од висококвалитетних материјала, дизајн уређаја омогућава да га користе љеваци и дешњаци.

Напетост тетиве може се лако прилагодити висини и тежини детета; по жељи се овај параметар може прилагодити.

Лук је опремљен алуминијумским уметцима који додају снагу оружју, а истовремено је лаган. Такође, овај модел се обрађује специјалним материјалима који штите лук од високе влажности. Корисници више не могу да брину због плесни и вежбања у кишним условима. Што се тиче хватаљки, њих је такође пажљиво дизајнирао произвођач. Држач је прекривен гуменим умецима, овај приступ ће олакшати држање лука. Родитељи такође не морају да брину о здрављу своје деце. Све ручке, хватаљке, рамени јастучићи направљени су узимајући у обзир анатомске особине тела детета. Јастучићи за рамена су уклоњиви, па је оруђе лако чувати, носити и по потреби очистити.

По жељи на свој инвентар можете да прикачите нишан и додатну заштитну опрему.

Јункинг класични лук Ф179

Предности:

 • свестраност;
 • погодност употребе;
 • снага;
 • идеално за почетнике;
 • угодан за употребу;
 • тачност.

Мане:

 • бучни пуцњи.

Просечни трошак је 8.500 руских рубаља.

Спорт далеко и близу ФН-Т0461

А таква играчка ће бити диван образовни поклон за дечака узраста од 6 година и више. Таква опрема биће одличан асистент за развој окретности, тачности и физичке издржљивости код детета. Такође, таква играчка ће код детета развити жељу за спортским активностима и жеђ за победом.

Тело самострела направљено је од пластике са челичним уметцима који додају снагу оружју. Тип муниције - стрелице са гуменим усисним чашама-врховима у количини од 3 комада. Леп додатак је присуство ласерског нишана који ће пружити тачне снимке.

Асортиман постава представљен је у неколико боја.

Спорт далеко и близу ФН-Т0461

Предности:

 • компактна величина;
 • сигурност;
 • формирање корисних вештина.

Мане:

 • нису пронађени значајни недостаци.

Просечни трошак је 1.300 руских рубаља.

АУТОМАТСКИ УРЕЂАЈ 604-А

Ако желите да обрадујете свог будућег браниоца заиста добрим и мултифункционалним поклоном, обратите пажњу на овај самострел. Такав модел је способан да пуца не само стрелице, већ и водене метке (лопте). По жељи се играчка може раставити и одвојено користити самострел или митраљез. Без сумње, таква опрема се не може користити без додатне заштитне опреме. Због тога су уз уређај укључене и посебне заштитне наочаре. Водене куглице такође не представљају никакве жалбе у погледу безбедности. Меци су прекривени полимерном љуском, када погодију мету, распадну се у ситне комаде који не загађују животну средину.

Машину напаја батерија, пуњач је укључен у комплет. Поред тога, пиштољ је додатно опремљен специјалном футролом за метке и стрелама за самострел.

АУТОМАТСКИ УРЕЂАЈ 604-А

Предности:

 • комплетан сет потребних материјала;
 • мултифункционалност;
 • одлична вредност за новац;
 • сигурност.

Мане:

 • крхки материјал.

Просечни трошак је 2.000 руских рубаља.

Дечији блок лук "Ајак"

Мала тежина уређаја учиниће га погодним за почетнике у пољу пуцања. Ергономски дизајн модела дизајниран је да децу лако научи тачности и спретности.

Произвођач је приступио стварању овог лука са свом одговорношћу. Дршка је израђена од висококвалитетног гумираног материјала, конфигурација ручке је усмерена на дуге тренинге. Поред тога, дршка има ажурну структуру, ова карактеристика олакшава тежину лука и неће узроковати замор на зглобовима детета.

Држач је дизајниран на такав начин да ће лако стати на било који длан, док неће склизнути и изазвати нелагодност. Честа и дужа употреба опреме не би требало да изазива забринутост родитеља. Чак и најснажнији тренинг неће деформисати прамчане и рамене јастучиће. Тачност и снага уређаја такође неће изазвати никакве примедбе - произвођач је све пажљиво размислио и предвидео. Другим речима, то је више него квалитетно оружје за спортско гађање. Ради удобности корисника, лук је опремљен нишаном и постољем за стрелице. Овај приступ ће неискусног стрелца брзо научити тачним и прецизним ударцима. Балансирање стреле је једноставно и не захтева посебне вештине.

Недостаци укључују чињеницу да је алат погодан само за дешњаке.

Дечији блок лук "Ајак"

Предности:

 • мала тежина;
 • висококвалитетне перформансе;
 • лакоћа коришћења;
 • оптималан однос квалитета и цене;
 • компетентан и пажљиво осмишљен дизајн.

Мане:

 • није погодан за левичаре.

Просечни трошак је 5.300 руских рубаља.

Самострел или лук су, без сумње, дивне играчке за развијање корисних вештина код детета. Међутим, родитељи морају поштовати сигурносна правила када користе такав алат. Обавезно објасните свом детету да ни у ком случају не смете пуцати на животиње или људе, тим више што не смете циљати на подручје око очију. Никада не остављајте бебу саму са таквим уређајима.

Ако сте имали искуства са употребом производа описаних у оцени, напишите своје коментаре у коментарима.

ОСТАВИТЕ ПРЕГЛЕД

Унесите свој коментар!
Молимо унесите своје име овде

Прочитао сам услове Кориснички Уговор *