⌚Најбољи модели паметних паметних сатова са ГПС-ом за децу 2020

0

Није тајна да паметни сатови све више замењују паметне телефоне. Ови наизглед једноставни уређаји заправо раде много ствари. Постоје посебни модели за децу.

У зависности од модела, ови уређаји могу да делују као играч, телефон, трагач за фитнесом итд. Неким моделима није потребна синхронизација са паметним телефоном - свој посао савршено раде сами!Паметни сатови се непрестано побољшавају, а разноликост модела постепено испуњава тржиште. Размотрите најбоље ГПС паметне уређаје за децу.

Најбољи буџетски модели

Цена већине паметних сатова није увек приступачна. Да бисмо то урадили, одабрали смо три најбоља буџетска модела за најмање, који коштају до 2.000 рубаља.

Паметни сат за бебе К50

Једноставан, на први поглед уређај може учинити много ствари. Ремен пријатан на додир, модеран дизајн, лако управљање - све је ово у вези са Смарт Баби Ватцх К50.

Овај модел је компатибилан са два ОС - Андроид и иОС. Уређај укључује утор за СИМ картицу, што омогућава коришћење 2Г мобилног Интернета, упућивање позива и примање СМС-а. Родитељи могу пратити локацију свог детета помоћу уграђене ГПС функције.

Поред тога, способан је да обавља основну улогу фитнес трекера: постоји акцелерометар, сензор за надгледање сна, сагоревање калорија.

Батерија може да ради до 6 сати у активном режиму и до 100 сати у режиму мировања. Пуни се помоћу микро УСБ конектора. Родитељи могу да конфигуришу зону у којој носилац сме да буде - када га напусте, обојица ће добити одговарајуће обавештење. А у случају нужде, направа има СОС дугме.

Паметни сат за бебе К50

Предности:

 • Буџетски;
 • Функционални.

Мане:

 • Батерија се брзо празни активном употребом.

Просечна цена Смарт Баби Ватцх К50 је 1560 рубаља, а најнижа доступна је 1000 рубаља.

Паметни сат за бебе С4

Овај уређај је напреднија верзија паметних сатова за децу. Такође је компатибилан са основним оперативним системима Андроид, иос, укључује слот за мицро-сим и подржава 2Г мобилни интернет. Наравно, укључен је и ГПС.

Паметни сат је у стању да приказује и обавештава о СМС-у, позивима и временским условима. Постоји чак и камера од 2МП која вам омогућава снимање видео записа и фотографисање.

Дизајн модела је згодан - трака не заузима пуно простора, али истовремено није баш пријатна на додир. Сам уређај се савршено уклапа у „дизајн“ и изгледа прилично складно.

Овај уређај такође има могућност замене основне наруквице за фитнес, што је олакшано уграђеним акцелерометром, надзором сагоревања сна и калорија и праћењем геолокације.

Посебна карактеристика која уређај чини јединственим је присуство батеријске лампе и могућност скривеног слушања за родитеље. Батерија може да ради до 100 сати у неактивном режиму и до 6 сати у активном режиму.

Паметни сат за бебе С4

Предности:

 • Батеријска лампа;
 • Способност замене фитнес наруквице;
 • Присуство камере.

Мане:

 • Само 6 сати рада у активном режиму.

Просечна цена Смарт Баби Ватцх С4 је 1790 рубаља, а минимална у продавницама 950 рубаља.

Паметни сат за бебе К90

Ово је најнапреднији уређај у линији Смарт Баби Ватцх. Садржи готово све претходне функције - подршку за Андроид и иОС, утор за СИМ картицу, подршку за 2 Г, ГПС и могућност упућивања позива. Поред тога, уређај подржава Ви-Фи.

Тело паметног сата направљено је од пластике, а сама трака је силиконска. Дизајн екрана је сличан претходном моделу. Са бока се налазе дугмад за брзу акцију, од којих једно родитељу шаље СОС сигнал.

Од карактеристика функционалности, примећујемо могућност прегледа историје кретања и функције скривеног позива. Направа прихвата не само СМС текстуалне поруке, већ и гласовне поруке. Паметни сат може да ради и до 100 сати у режиму мировања.

Паметни сат за бебе К90

Предности:

 • Скривени позив;
 • Подршка за Ви-Фи;
 • Гласовне поруке.

Мане:

 • Пластична футрола коју је лако оштетити.

Уређај можете купити од 1488 ₽ до 2500 ₽, зависно од продавнице.

МоделПросечна ценаМинимални трошак
К501560₽1000₽
С41790₽950₽
К902380 ₽1488₽

Најбољи дечији паметни сат са играма

За децу је игра у гаџетима директна потреба. Овај тренутак су предвиђале многе компаније. Постоје модели са инсталираном забавом, а постоје и они код којих можете сами да инсталирате апликације.

Паметни сат за бебе К100

И опет имамо линију Смарт Баби Ватцх. Ова варијанта паметног сата подржава Андроид и иОС. Мрежа је подржана - гаџет има слот за нано Сим и ради са 2Г. Поред тога, постоји подршка за ГПС, Блуетоотх, Ви-Фи. Уређај је способан да прима позиве и поруке. Од сензора је присутан само акцелерометар.

О дизајну овог модела не може се рећи ништа ново - сличан је неким претходним верзијама. Ремен је такође направљен од силикона, а кућиште од пластике.

Остале функције укључују СОС дугме, сензор локације, даљинско преслушавање, приступ гласовним порукама и аритметичке мини игре. Батерија може да ради до 9 сати у активном режиму.

Паметни сат за бебе К100

Предности:

 • Доступност игара;
 • Даљинско слушање;
 • Мини-игре.

Мане:

 • Иста пластична футрола.

Просечна цена К100 је 2580 рубаља. У различитим продавницама цене могу бити много јефтиније или много скупље.

Паметни сат за бебе К200

Исти произвођач, само побољшана верзија уређаја. К200 ради са уређајима који користе Андроид 4.3+ или иОС 7+. Постоји нано СИМ слот са подршком за 3Г. Помоћу К200 можете да упућујете и примате позиве и поруке.

Постоји камера од 2 МП која може да фотографише у резолуцији 1600к1200. Квалитет фотографија је врло сличан квалитету старијих телефона.

Уређај има математичке игре које не само да ће допринети развоју детета, већ могу и да му одврате пажњу током путовања. Родитељи имају могућност да преслушају уређај, прате локацију, одреде руту, по доласку на коју ће превозник добити одговарајуће обавештење.

Паметни сат задржава пуњење довољно дуго - дан у активном режиму и 72 сата у пасивном режиму.

Паметни сат за бебе К200

Предности:

 • Присуство камере;
 • Потпуна контрола;
 • Ви-фи.

Просечна цена - К200 - 3090 рубаља. Цена се не разликује много од претходних модела, што уређај чини приступачним за све.

ВТецх Кидизоом Смартватцх ДКС

Ова верзија Кидизоома показала се најнапреднијом на листи разматраних игара. Иако уређај подржава само Виндовс и ОС Кс, ово не квари његову суштину.

Наруквица је потпуно водоотпорна, има камеру од 0,30 МП са резолуцијом фотографија 640к480 и 128 мегабајта меморије. Игре за своје дете можете да преузмете и инсталирате путем УСБ-а.

Поред тога, овде су инсталирани тајмер, штоперица, калкулатор и диктафон. Батерија може да ради до 72 сата у активном режиму и 336 сати у пасивном режиму.

ВТецх Кидизоом Смартватцх ДКС

Предности:

 • Присуство камере;
 • Могућност инсталирања сопствених апликација;
 • Подршка за Виндовс.

Мане:

 • Недостатак подршке за друге ОС;
 • Цена.

Просечна цена ВТецх Кидизоом-а је 6199 рубаља, што је готово двоструко више од претходних модела који се разматрају.

МоделПросечна ценаПросечна оцена корисника
К1002580₽4/5
К2003090₽9/10
Кидизоом Смартватцх ДКС6199₽Не

Најбољи паметни сатови за студенте

Што је дете старије, то има више захтева за све. Ово се односи и на паметне сатове. Размотрите два модела за основце и један за старију децу.

Елари Кидпхоне 2

Елари је у потпуности дизајниран за децу. Отпорност на ударце и заштита од влаге обезбедиће уређају дуг животни век у рукама детета. Елари подржава Андроид и иОС ОС, ГПС, Блуетоотх, може да прима и упућује телефонске позиве. Постоји слот за микро СИМ и подржани тип комуникације је 2Г.

Поред тога, постоји и СОС дугме, „спријатељи се“, „у учионици“, аудио надзор, праћење локације. Стандардне апликације које су овде инсталиране довољне су да беби не буде досадно у слободно време.

Елари Кидпхоне 2

Предности:

 • Разни модуси;
 • Инсталирани програми;
 • Позиви.

Мане:

 • Нетачности праћења локације;
 • Екран је тешко видети на сунцу.

Просечна цена Елари КидПхоне 2 је 2990 рубаља, што није лоше за такав гаџет.

Паметни сат за бебе ФА23

Овај паметни сат се може сматрати аналогом претходног модела. Подржава Андроид и иОС ОС, мицро Сим са 2Г мрежом, ГПС, Ви-Фи. Направа је водоотпорна и отпорна на прскање.

Поред тога, уређај има акцелерометар, тајмер, штоперицу, праћење спавања и калорија. Родитељи имају прилику да прате локацију детета, слушају паметни сат, а у случају губитка користе посебну апликацију за претрагу. Капацитет батерије је 450 мАх, што би требало да буде довољно за 7-8 сати активног рада.

Паметни сат за бебе ФА23

Предности:

 • Мултифункционалност;
 • Режим претраживања уређаја.

Мане:

 • Ограничење бесплатне употребе мобилне апликације;
 • Нема вибрација.

Просечна цена - 3405 рубаља.

КингВеар КВ18

КингВеар КВ18 је по свом дизајну погоднији за средњошколце. Компатибилан је са Андроид-ом и иОС-ом. На уређају корисници могу да гледају СМС, е-пошту, читају вести на друштвеним мрежама, гледају временске прогнозе и још много тога.

Уређај ради са микро СИМ-ом, захваљујући којем има приступ Интернету, позивима и ГПС-у. Ту је и Блуетоотх подршка. КВ18 може репродуковати звук, што вам омогућава да слушате музику у слободно време.

Овај дизајн омогућава не само да СмартВатцх направи стилски уређај, већ и да уређај учини отпорним на ударце. Овде се налазе разни сензори: акцелерометар, жироскоп, висиномер, компас, монитор пулса, штоперица, као и могућност праћења спавања и сагоревања калорија.

Уређај ради на сопственом процесору МТК2502Ц. Уграђена меморија је 64 МБ, а РАМ је двоструко већи - 128 МБ. Батерија капацитета 350 мА * х издржава два дана у активном режиму и 168 сати у режиму мировања.

КингВеар КВ18

Предности:

 • Модеран дизајн;
 • Широка функционалност;
 • Виталност уређаја;
 • Добра батерија.

Мане:

 • Понекад постоје грешке у вези.

Просечна цена КингВеар КВ10 - 3890₽.

МоделПросечна ценаПросечна оцена корисника
Елари Кидпхоне 22990₽3.5/5
ФА233405₽Не
КингВеар КВ183890₽3.0/5

Бонус модел

Елари фикитиме

Линија података за паметни сат сама за циљ има везу са популарним цртаним филмом Тхе Фикиес. За малу децу ово је једноставно неупоредиво - ликови из цртаних филмова врло су познати по њима. На првим моделима постоји чак и симбол "Фикик". Међутим, у дизајну најновијих модела одлучили су да напусте овај део.

Паметни сат доступан је у различитим бојама и за дечаке и за девојчице.

Први модел, Елари ФикиТиме, нема екран осетљив на додир. Уз његову помоћ дете може да зове родитеље (подржана су само 2 телефонска броја), да прима долазне позиве са филтером дозвољених бројева, шаље СОС сигнал и прима обавештења.

Упркос чињеници да је капацитет батерије 600 мАх, пуњење је довољно само за 6 сати рада у активном режиму. Међутим, у режиму мировања уређај може да ради и до 168 сати.

Елари фикитиме

Најновији модел ове линије је Елари ФикиТиме 3. Разликује се у дизајну - већ постоји екран осетљив на додир који пружа много више могућности. На пример, уређај има сопствену камеру и подржава Ви-Фи. Уграђена меморија је 128 МБ, а РАМ 4 МБ.

Постоје уграђене игре, сензори за уклањање наруквица, дугме за позив у помоћ, две камере, различити режими, могућности праћења и још много тога. Истовремено, батерија има капацитет од 480 мА * х, али може да ради до 5 сати у употреби или до 72 сата у режиму мировања.

МоделПросечна цена
Елари ФикиТиме 3
4 690 ₽
Елари ФикиТиме2 880 ₽
Елари ФикиТиме 2
3 990 ₽

Који је произвођач најбољи?

Наравно, репутација произвођача може много рећи о његовом производу у будућности. Ово је довољно важно, јер када купујете сат, желите да дуго „служи“ свом власнику.

Не можете издвојити одређену компанију као најбољу. Свака има своје предности и недостатке, па хајде да разговарамо само о неколико најбољих произвођача.

Паметан сат за бебе

Руска компанија која своје производе ставља на тржиште од 2015. године. Произвођач нуди широку палету паметних уређаја за своје купце. Тренутно званична веб страница продаје 14 модела за бебе и 5 тинејџера.

Ако је дизајн дечијих сатова и даље сличан у свакој верзији, онда код адолесцената више подсећају на одрасле моделе и разликују се једни од других. Генерално, дизајн је само једна од визиткарти овог произвођача. Главна предност је квалитет робе. О томе сведоче бројне позитивне критике на разним веб локацијама. Комбинујући ово са приступачним ценама, добијамо сасвим добре уређаје.

Елари

Елари је још један популаран произвођач паметних сатова за децу. Они су творци чувеног модела Фикитиме, о чему је већ горе било речи.

Компанија производи не само паметне сатове, већ и друге уређаје - паметне телефоне, флеш дискове, плејере. Елари користи посебан дизајн у комбинацији са модерним технологијама у својим уређајима. Такође има много позитивних критика које доказују квалитет произведених уређаја.

У исто време, иако су цене нешто више од уобичајених, надокнађују се издржљивошћу уређаја. А ово је један од најважнијих параметара приликом куповине паметних сатова за децу.

Номи

Упркос чињеници да модели које производи Номи немају много карактеристика и чипова, и даље су међу најбољима.

На пример, узмите сат В1. За дете постоје само две функције: позиви родитељима и дугме за позив. Поред тога, требало би да узмете у обзир обавештења о напуштању безбедне зоне, коју успостављају родитељи. Остатак информација се родитељима преноси на посебној апликацији за паметни телефон - локација, монитори, разни подаци.

У исто време, дизајн уређаја је што је могуће јачи - водоотпоран је и без проблема подноси падове. Једноставан дизајн изгледа атрактивно и не одгађа децу.

Најбољи функционални сат за замену паметног телефона

Овде ћемо размотрити уређај који може у потпуности заменити телефон. Овај образац је погодан за децу средње или средње школе.

Уватцх про

Овај уређај укључује читав низ функција. Зна да упућује позиве, ради са СМС-ом, замењује плејер, ради као радио, има функције кондиционера и може чак да се повеже са системом против крађе у аутомобилу.

Зашто је уређај бољи од паметног телефона? Једноставно је - мањи је, има све основне карактеристике које су увек „при руци“, као и одличну батерију. Када је радио у активном режиму, уређај је издржао два дана без пуњења. Поред тога, овде можете инсталирати сопствене апликације и играти игре.

Посебност овог модела је што његов интерфејс у ​​потпуности подсећа на телефон. У ствари, то је то, само у смањеној верзији. Тако никада нећете пропустити ниједан позив, нити једну поруку, увек ћете бити у контакту и моћи ћете да надгледате своје здравље захваљујући уграђеним сензорима.

Уватцх про

Предности:

 • Замена паметног телефона;
 • Мултифункционалност;
 • Модеран дизајн.

Мане:

 • Цена.

Овај уређај је доступан од 55 УСД. Цена можда звучи застрашујуће, али за добру замену паметног телефона ово је право место. Из тог разлога је боље такве сатове поверити старијој деци.

Како одабрати прави модел без брака

Први фактор који треба узети у обзир је буџет куповине.Ово омогућава родитељима да одмах сузе свој избор и усредсреде се на доступне опције.

Други фактор укључује читање критика. Не бисте требали веровати једном извору, препоручљиво је да се упознате са неколико, погледајте детаљне прегледе, сазнајте предности и недостатке. Ово ће спречити куповину неквалитетног производа који престаје да функционише месец дана након употребе.

Трећи фактор су карактеристике и сврха. Ове две ствари морају да се комбинују. На пример, ако је сврха куповине праћење локације детета, купљени уређај мора да садржи ГПС модул. Ово се односи и на друге функције - додатна дугмад, позиве, поруке.

Четврти фактор је локација на којој се врши куповина. Ако је ово доказана продавница која је створена давно, има пуно рецензија и производа, онда можете купити на овој веб локацији. Али ако је ово нова продавница, без рецензија, коментара или са коментарима попут „Све је супер, све је добро, купи“ - онда је препоручљиво да се то заобиђе. Најчешће се преваранти крију иза ових „маски“, не шаљући робу или продајући брак.

Исход

Куповина паметног сата важан је корак како за удобност комуникације, тако и за безбедност деце. Уз њихову помоћ, родитељи ће увек бити сигурни где се њихова деца налази и могу слушати уређај у било ком тренутку.

За дете сат може бити средство комуникације и позивања у помоћ или играчка. Понекад такав уређај може у потпуности заменити паметни телефон - могућност упућивања позива, слања порука, приступа Интернету и играња игара могућа је само на њему без самог паметног телефона. Све зависи од модела паметног сата који купујете.

ОСТАВИТЕ ПРЕГЛЕД

Унесите свој коментар!
Молимо унесите своје име овде

Прочитао сам услове Кориснички Уговор *